Nyheder

24. oktober 2017
Danmark er Europas 4. bedste

Det blev til en fjerdeplads, da bagerlandsholdet tog til EM i Frankrig.Danmark kæmpede det bedste, de havde lært, men i sidste ende måtte holdet bestå...

23. september 2017
2 gange sølv til danske landshold

Det blev til to gange sølv, Danmarks bager- og konditorlandshold drog til Stockholm for at kæmpe om Nordic Cup. Man skal gå så meget igennem før man k...

11. september 2017
BKD har valgt ny formand

Bager- og konditormester, John Jønsson, Kastrup, er ny formand for BKD.Ved et ekstraordinært landsmøde i Middelfart blev John Jønsson, Kastrup valg so...

10. juli 2017
Nu indtager de professionelle dit tv

Fra den 10. juli vil TV2 være fyldt med lækre kager - produceret af professionelle konditorer i en konkurrence, hvor kun det bedste er godt nok. De h...

31. maj 2017
Gør din virksomhed klar til morgendagen

Med Mesteruddannelsen bliver man klædt på til at drive sin virksomhed - bare lidt bedre. Nye hold starter op i efteråret.Mesteruddannelsen er for dig,...

6. april 2017
BKDs formand, Hardy Christensen, er død

Formand for Bager- og Konditormestre i Danmark siden 2009 er død pludseligt natten til torsdag den 6. april. Han blev 62. Blot to uger før, Hardy Chr...

17. februar 2017
Branchen: Skal vi integrere skal vi have hjælp

Der er et stort integrationspotentiale i branchen, men skal bager- og konditormestre hjælpe med at løfte samfundsopgaven, skal den have lidt mere hjæl...

24. januar 2017
Det danske konditorhold er top ti i verden

Det Danske Konditorlandshold, som var i kamp ved VM i Lyon i den 23. januar, tager hjem med en 10. plads i bagagen.Ved VM for konditorlandshold, Coupe...

23. januar 2017
VM for konditorlandshold i fuld gang

Danmark konkurrerer på andendagen af VM for konditorer. 96 Normal 0 21

12. januar 2017
Magiske kager skal sikre VM til Danmark

At der er noget magisk ved kager ved alle. Men skal man vinde VM for konditorlandshold skal der ekstra stærke trylleformularer til. Derfor henter Det ...

2. januar 2017
Skills 2017 bliver det største hidtil

Når Gigantium i Aalborg for anden gang lægger haller til Skills bliver det som det største nogensinde med hele 40 konkurrencefag. Heriblandt både bage...

18. december 2016
Med krone på

Et heltemod, som fortaber sig i historien er med til at give bager- og konditorbranchen en særstatus i forhold til Kongehuset. 0 0 1 ...

25. november 2016
Håndværksbagerens brød indeholder salt – og smag

En undersøgelse fra DTU sætter spørgsmålstegn ved sundheden i at købe brød hos håndværksbageren. Men undersøgelsen bygger på gamle tal og favoriserer ...

Pressekontakt

KOMMUNIKATION & PRESSE

Redaktør

Anders Grabow

mobil: 2010 1042

mail: ag@bkd.dk


Information om BKDs fagblad "Bager & Konditor".

 

Åben for dialog

Vi går ind for en åben og ærlig dialog med medierne om de emner, der har indflydelse på branchens hverdag og mestrene muligheder for at levere friskbagt brød og kage til danskerne.

Vi er tilgængelige på telefonen stort set døgnet rundt og bestræber os på at besvare henvendelser inden for en halv time i arbejdstiden, mens der kan gå lidt længere på andre tider af døgnet.

Vi udsender 11 gange om året fagbladet, Bager & Konditor. Modtager du ikke bladet på redaktionen, så send venligst en mail, og du vil blive sat på listen over modtagere.

 

Fotos:

Har du brug for billeder af direktør eller et logo finder du dem herunder.

Klik på billedet for at finde det i høj opløsning.

  

BKDs adm. direktør, Stephan Falsner

 

Logo:

Har du brug for BKDs logo, kan du finde det herunder. Klik på logoet for at få det i en høj opløsning.