Beierholm

BKD og Beierholm har slået pjalterne sammen, så Beierholm – på gunstige vilkår – kan blive en forlænget arm for BKD-medlemmer, hvad angår revision, juridiske og skattemæssige spørgsmål, ejer- og generationsskifte-tanker, digitalisering, konsolidering, ekspansion, finansiering samt købs- og salgsprocesser etc.

Specialister skaber balance

Som sparringspartner følger Beierholm ‘dig’ gerne i hele (arbejds)livet.

Rådgivningen tilpasses løbende efter en given situation.

Etablering, vækst, udvikling, konsolidering, afvikling eller noget sjette.

Beierholms ydelser er målrettet små- og mellemstore virksomheder.

Regnskab og revision.

Selskabsstruktur og generationsskifte.

Digitalisering, rapportering, outsourcing af bogholderiet/lønadministration.

Bæredygtighed og CSR.

Køb og salg af virksomheder.

Virksomheds- og personjura.

Via Beierholms regnskabsmødekoncept kan du/I få indsigt ved sammenholdelse af sammenlignelige virksomheder.

Via landets største afdeling bestående af moms, afgifts- og skattespecialister er Beierholm ajour med relevant lovgivning på bager/konditorområdet. Uanset om det gælder el, gas eller vand til procesformål, får du svar.

Qua Beierholms finansielle rådgivningskoncept er det muligt at belyse, om du/I generelt har den rette finansiering i virksomheden eller balance i opsparingen (formue i virksomheden contra privaten). Eksempelvis inflationen påvirker ikke kun virksomheden, men også jeres formue og pension. Beierholms finansielle rådgivningskoncept tager afsæt i den økonomiske situation i samfundet, og der gives en uafhængig anbefaling.

Det er nemt at skifte til Beierholm.

Tag kontakt til Tony Mouridsen (23981041 / tmo@beierholm.dk), som er Beierholm-indgang ifm. BKD-samarbejdet, for opfølgende spørgsmål, nysgerrig dialog og prisindikationer.

Efter en indledende samtale/uforpligtende møde sender Beierholm et konkret tilbud inden for ti arbejdsdage, et tilbud, som er skræddersyet til din virksomhed og situationen.

Ved accept af tilbuddet bistår Beierholm med det praktiske ved et skifte; herunder registreringer og udarbejdelse af nødvendige dokumenter.

Når alt er definitivt clearet, knytter Beierholm en primær kontaktperson – og et fast team – til din virksomhed. Altid service og svar inden for 24 timer.

Tøv ikke med at kontakte Beierholm-kontaktperson, Tony Mouridsen, direkte

Send e-mail

tmo@beierholm.dk

KORT FORTALT

Beierholm er den foretrukne revisions- og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder i Danmark. Beierholm hjælper kunderne til en mere enkel økonomisk administration, og Beierholm støtter konkret kunderne med sparring og rådgivning, hvad angår udvikling af forretningen. Beierholm har lokale kontorer over hele landet samt en række specialister inden for skat, investering og finansiering, forretningsudvikling, digitalisering og automatisering, bæredygtighed mv. Beierholm er medlem af brancheorganisationen FSR – danske revisorer. Beierholm er ultimativt ejet af selskabets partnere og 100 procent dansk.

Som revisorer forstår vi vigtigheden af det gode brød og den gode kage – det er i mange henseender en fast bestanddel af jobbet. Dette er uagtet, om det gælder et kundemøde, pleje af ansatte eller vores søde tand. Det gode håndværk er et samlingspunkt i vores samfund, og vi vil gerne være en del af jeres rejse.

Tony Mouridsen, Beierholm-partner/kontaktperson, statsaut. revisor