FPR Forsikringsmægler A/S

BKD og FPR Forsikringsmægler A/S har udviklet et unikt forsikringskoncept (BKD Forsikring), som tilbydes samtlige medlemmer af BKD. Forsikringskonceptet er placeret i såvel Gjensidige Forsikring som HDI Danmark.

Fordels- og serviceprogram

Årlig kontakt.

Din rådgiver – ikke forsikringsselskabets.

Bistand og opfølgning ved skader.

Retshjælp- og netbanksforsikring inkluderet.

Underforsikringsgaranti.

Unik skadedyrsforsikring.

Kvalificeret rådgivning: FPR Forsikringsmægler A/S har brancheuddannede specialister, der kan rådgive om særlige risici og behov. Den samme kontaktperson hjælper både med forsikringer og skader.

Det er muligt at kommunikere med FPR Forsikringsmægler A/S på den måde, som passer enhver bedst: Mail, telefon, selvbetjeningsløsning etc.

Fleksibiliteten i aftalen mellem BKD og FPR Forsikringsmægler A/S gør det muligt at sammensætte forsikringer/en pakke, der lige nøjagtig passer til en BKD-medlemsvirksomheds konkrete behov. Der tilbydes eksempelvis løsninger med diverse almindelige forsikringer samt en række specialprodukter, som specifikt er udviklet i og til aftalen.

Erfaringen viser, at de fleste virksomheder har en fornuftig grunddækning, men desværre også en række uforsikrede områder – endda uden at være klar over dette.

Tøv ikke med at kontakte FPR Forsikringsmægler A/S (mandag-fredag: 09.00-15.00)

Send e-mail

bkd@fpr.dk

BLIV DÆKKET, HVIS HACKERNE ’BRYDER IND’

I denne tid med uro og et stigende antal trusler fra IT-hackere, trøster det forhåbentlig lidt, at BKD og Gjensidige – via FPR Forsikringsmægler A/S – har en fordelsaftale til glæde for medlemmerne i bager/konditor-branchefællesskabet. Årspræmien angående den særskilte cyberforsikring er til at overskue, hvilket ligeledes gælder selvrisikoen. Dækningssummen er modsat høj. Cyber-forsikringen tager højde for: Rekonstruktion, ansvar, kriminalitet/netbank, ID-tyveri og driftstab.

Vi har fingeren på pulsen, og vi opfanger hele tiden, hvad der kan justeres og suppleres med af forsikringer. Hackerangreb er desværre ej længere en by i Rusland, men noget som kan ramme samt lamme enhver butik/producent. Vi byder selvfølgelig også ind med klar rådgivning på cyber-området.

Casper Munch, forsikringsmægler hos FPR Forsikringsmægler A/S