Nets / Dankort

BKD og Nets, der er ene om at udbyde Dankort aftaler, har indgået et samarbejde til økonomisk fordel for BKD-medlemmer. Betalingsløsningen via BKD/Nets kan tilpasses dine behov, og den er en gylden mulighed for at samle samtlige betalingsaftaler og terminalleje ét sted.

Udvalgte fordele

Modtag alle de kort, dine kunde fortrækker at betale med.

Kortaftaler til bl.a. Dankort, Visa og Mastercard.

Som kunde i Nets får du adgang til MyPayments app.

Se butikkens/butikkernes kortbetalinger i portalen MyNets.

Udenlandske kunder kan betale i egen valuta med DCC.

Kundeportalen MyNets er genvejen til overblik og selvbetjening. Administrér kundeoplysninger, produkter og aftaler. Hvad enten, du har en eller flere forretninger, og om din virksomhed er stor eller lille, er portalen et nyttigt værktøj.

Som BKD-medlem kan du bestille en Dankort aftale til din butik og/eller webshop og være i gang med at tage imod betalinger med danskernes foretrukne betalingskort på 24 timer. Læs mere via www.dankort.dk eller skriv en mail til:
ms-partnerleads-dk@nets.eu (henvis til BKD).

Tøv ikke med at kontakte Nets/Dankort for at høre mere om samtlige fordele, priser og detaljer

Det er lige før, at godt brød og gode kager fra den lokale bager/konditor rimer på Dankort. Der er i hvert fald tale om kulturarv og kvalitetsprodukter, som trækker historiske, nostalgiske tråde, men også hele tiden følger med udviklingen, så forbrugerne fortsat bakker op. Når nu Dankort beviseligt er det billigste betalingsmiddel at tage imod for vores medlemmer, er vi naturligvis ekstremt glade for relationen til Nets/Dankort.

John Jønsson, i midten (indehaver af Johns Kagehus i Tårnby og formand for BKD)

Iver Hansen, til venstre (tilknyttet Nyemans Bageri i Aabenraa og næstformand i BKD): Overgik i sommeren 2023 fra en anden udbyder til en Dankort PROCENT aftale. Besparelsen estimeres til kr. 14.000 årligt.

Erik Ellitsgaard, til højre (indehaver af Eriks Bageri på Amagerbrogade og oldermand i Københavns Bagerlaug): Overgik i sommeren 2023 fra en Dankort FAST aftale til en Dankort PROCENT aftale. Besparelsen estimeres til kr. 10.000 årligt.

Danskerne har betalt med Dankort på beløbet siden 1983. Meget er forandret gennem de seneste 40 år, men ikke det faktum, at der hos de fleste skal brød på bordet. Brødet betaler mange danskere heldigvis stadig med Dankort. Heldigvis, fordi Dankort er den billigste betalingsløsning for langt de fleste butikker og forretninger. Der er mange penge at spare, og derfor er vi glade for, at BKD bakker op om Dankort og vores fælles ambition om at få endnu flere forbrugere til at vælge Dankort, når der betales – ikke mindst når bageren besøges.

Esben Torpe Jørgensen, direktør for Dankort