Indsend opskrift: Danmarks Bedste Brød 2025


Husk at trykke på knappen Send opskrift i bunden, når du er færdig med din indtastning. Du vil modtage en e-mail med en kopi af det indtastede, men denne mail kan evt. havne i spam-mappen, så tjek også der.

Vi oplever indimellem, at gode produkter desværre bliver kasseret i konkurrencen på grund af mangler i opskriftsformidlingen – dette vil vi rigtig gerne undgå.. Så husk at læse mailen grundigt igennem for at sikre, at alt er korrekt indtastet, således en fagmand kan benytte opskriften umiddelbart.

Finder du fejl, skal vi kontaktes inden konkurrencestart (hjm@bkd.dk / 32630400), og vi retter til.

Ønsker du mulighed for op til 10 bonuspoint ved brug af fuldkornsskalaen, skal du huske at indsende dokumentation for, hvor mange aks på skalaen dit produkt opnår. Det gør du, ved at foretage beregningen HER – og efterfølgende sende den på mail til cbg@bkd.dk, der efterfølgende kvitterer for modtagelsen.

Har du behov for at indsende flere opskrifter (husk opskrifts-deadline er den 19. oktober), trykker du blot videre i BKD-universet.

Som kladde til selve indtastningen i online-formularen kan følgende Word-fil benyttes:

I 2025 i samarbejde med:

Indsend opskrift til Danmarks Bedste Brød 2024