Kalender

Det sker i bager- og konditorbranchen

Få dato-overblikket over bl.a. arrangementer, netværks-seancer, konkurrencer, faglige muligheder og vedtægtsbestemte møder.

 • TORSDAG
  12
  SEP
  Dansk Erhvervs Årsdag 2024

  Dansk Erhvervs Årsdag 2024

  En konference på højt niveau med deltagelse af ministre, toppolitikere og oplægsholdere fra dansk og internationalt erhvervsliv.

 • LøRDAG
  28
  SEP
  Høstfest

  Høstfest

  Københavns Bagerlaug inviterer til Høstfest

 • SøNDAG
  06
  OKT
  Jysk Fynsk Bager- og Konditormesterforenings Bagermestertræf

  Jysk Fynsk Bager- og Konditormesterforenings Bagermestertræf

  Så kan du godt spænde styrthjelmen, for nu gi’r vi den gas Jysk Fynsk Bager- og Konditormesterforening inviterer til Bagermestertræf den 6. og 7. oktober i Lemvig – og i år skal gashåndtaget for alvor i bund. Så tag med og mød nye og gamle kollegaer, venner og medlemmer. Det bliver et par dage med…

 • 23. oktober 2024

  Danmarks Bedste Brød og Kager 2024

  I forbindelse med Branchekomsammen 2024 inviterer BKD i samarbejde med Valsemøllen, IREKS, Odense og Dragsbæk, til fagkonkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager. Regler, konkurrencebetingelser, tilmeldingsprocedurer og det endelige program præsenteres til august. Konkurrencen afholdes den 23. oktober på Kold college i Odense

 • 3. november 2024

  Bagerfruetræf

  Bag de fleste bagermestre står en bagerfrue og en gang årligt afvikles Bagerfruetræf initieret af særlige, engagerede, fælleskabsorienterede ildsjæle i branchen.