For pressen

Kontakt – information – dialog

BKD er altid åben for dialog med pressen/medierne. Nøglepersoner i organisationen – ikke mindst den kommunikationsansvarlige og adm. direktør – står til rådighed alle ugens dage. Vi hjælper gerne dig og jer, som eksempelvis arbejder med en artikel eller radio-/tv-indslag om bager- og konditorbranchen. Kontakt os og sammen finder vi evt. den helt rigtige kilde/case. På denne side bliver du hurtigt klogere, og du kan bl.a. downloade BKD’s logo samt fotos af vores formand plus adm. direktør.

Tom Espensen

Kommunikationsansvarlig

te@bkd.dk

Henrik Mühlendorph

Adm. direktør

John Jønsson

Formand

Historiefortælling og mediepartner(e)

Vi søger aktive medspillere, hvad angår vores historiefortælling. Vær med til at formidle kvalitetsindhold, der kan inspirere og udvikle bager- og konditorbranchen.

Læs mere

Designguide sikrer genkendelighed

For at sikre et konsistent visuelt udtryk, så vi skaber genkendelighed på samtlige platforme, læner vi os op ad en klar designguide. Elementerne er elegante, synes vi selv.

Se vores designguide

Events og arrangementer

Netværk, konkurrencer, kurser, faglige arrangementer og vedtægtsbestemte møder. BKD og vores nært beslægtede samarbejdspartnere er ofte (forrygende) værter.

Se kalender

Find et bageri eller konditori

Fra nord til syd og øst til vest eksisterer der super bagerier/konditorier. Danmark er, når det kommer til godt brød og gode kager, et rigt land. Har du en lokal favorit?

Find medlem

      Billeder til frit redaktionelt brug

      Nyheder

      • Medlems-nyhedsbrev (uge 9 – 2024)

        Medlems-nyhedsbrev (uge 9 – 2024)

        Har du styr på ferien? Forbered dig på forårets helligdage. Læs om medarbejdernes ret til hovedferie og andre ferieregler, du skal kende. I dette nyhedsbrev kan du også læse om, hvad BKD’s rådgivningsfunktion går rundt og laver. Og det er faktisk ikke så lidt. God læselyst.

      • Altid klar til rådgivning

        Altid klar til rådgivning

        Fødevarechef i BKD, Henrik Jellev Madsen giver her en årsstatus på et travlt 2023 i bageriernes og konditoriernes tjeneste. Her tænkes både på den konkrete hjælp, og lobbyismen ift lovgivere og embedsværket, en lobbyisme, som indvirker positivt på de overordnede love og spilleregler, vi skal efterleve i branchen.

      • Medlems-nyhedsbrev (uge 8-2 i 2024)

        Medlems-nyhedsbrev (uge 8-2 i 2024)

        Den kommende tid er fyldt med spændende begivenheder og arrangementer, men du kan nok ikke nå dem alle. Derfor får du her et overblik, du kan bruge, som et barn i december bruger Fætter BR kataloget: Sæt kryds ved alt det, du ville ønske, du kunne få, og tilmeld dig så det, du ved, du…