For pressen

Kontakt – information – dialog

BKD er altid åben for dialog og vi hjælper dig gerne med en artikel eller radio-/tv-indslag om bager- og konditorbranchen. Kontakt os, så finder vi evt. den helt rigtige kilde eller case.

På denne side bliver du hurtigt klogere, og du kan bl.a. downloade BKD’s logo samt fotos af vores formand plus adm. direktør.

Tom Espensen

Kommunikationsansvarlig

Send e-mail

te@bkd.dk

Henrik Mühlendorph

Adm. direktør

Send e-mail

hm@bkd.dk

John Jønsson

Formand

Send e-mail

formand@bkd.dk

Følg med i vores nyheder

Vi har samlet nyhedsbreve, nyheder og pressemeddelelser her.

Bliv annoncør på hjemmesiden

BKDs hjemmeside er en dynamisk platform for bager- og konditorbranchen. Her har du mulighed for at annoncere med og for relevante produkter og ydelser.

Læs mere

Designguide sikrer genkendelighed

For at sikre et konsistent visuelt udtryk, så vi skaber genkendelighed på samtlige platforme, læner vi os op ad en klar designguide. Elementerne er elegante, synes vi selv.

Se vores designguide

Events og arrangementer

Netværk, konkurrencer, kurser, faglige arrangementer og vedtægtsbestemte møder. I BKD og hos vores samarbejdspartnere er vi ofte (forrygende) værter.

Se kalender

Find et bageri eller konditori

Fra nord til syd og øst til vest eksisterer der super bagerier og konditorier. Danmark er et rigt land, når det kommer til godt brød og gode kager. Har du en lokal favorit?

Find medlem

      Billeder til frit redaktionelt brug

      Nyheder

      • Medlems-nyhedsbrev Nr. 38 – 2025

        Medlems-nyhedsbrev Nr. 38 – 2025

        60.000 kroner er ikke kun en bøde. Det er et princip. Og det skal ændres. Du kender sagen. Seest Bageri har fået en bøde på 60.000 af Fødevarestyrelsen, som har vurderet, at en ingrediens på en pakke pålægschokolade ikke var tilstrækkeligt fremhævet.

      • Medlems-nyhedsbrev Nr. 37 – 2025

        Medlems-nyhedsbrev Nr. 37 – 2025

        Nyt fra Københavns Bagerlaug – undskyld, Københavns, Sjællands & Øernes Bagerlaug Københavns Bagerlaug har besluttet, at det gamle laug, nu udvider sit geografiske dækningsområde til også at omfatte Sjælland og Øerne. Så derfor hedder det gamle laug fremover selvfølgelig: ”Københavns, Sjællands & Øernes Bagerlaug”

      • Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2025

        Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2025

        På BKDs hjemmeside kan du hente markedsføringsmateriale, som du kan hente og bruge i din forretning eller slå op på din Facebook-side, Instagram, LinkedIn osv.I BKD vil gerne hjælpe hvede-udviklingen lidt på vej. Derfor har vi produceret markedsføringsmateriale, som du kan hente her på hjemmesiden.