For pressen

Kontakt – information – dialog

BKD er altid åben for dialog og vi hjælper dig gerne med en artikel eller radio-/tv-indslag om bager- og konditorbranchen. Kontakt os, så finder vi evt. den helt rigtige kilde eller case.

På denne side bliver du hurtigt klogere, og du kan bl.a. downloade BKD’s logo samt fotos af vores formand plus adm. direktør.

Tom Espensen

Kommunikationsansvarlig

te@bkd.dk

Henrik Mühlendorph

Adm. direktør

John Jønsson

Formand

Bliv annoncør på hjemmesiden

BKDs hjemmeside er en dynamisk platform for bager- og konditorbranchen. Her har du mulighed for at annoncere med og for relevante produkter og ydelser.

Læs mere

Designguide sikrer genkendelighed

For at sikre et konsistent visuelt udtryk, så vi skaber genkendelighed på samtlige platforme, læner vi os op ad en klar designguide. Elementerne er elegante, synes vi selv.

Se vores designguide

Events og arrangementer

Netværk, konkurrencer, kurser, faglige arrangementer og vedtægtsbestemte møder. I BKD og hos vores samarbejdspartnere er vi ofte (forrygende) værter.

Se kalender

Find et bageri eller konditori

Fra nord til syd og øst til vest eksisterer der super bagerier og konditorier. Danmark er et rigt land, når det kommer til godt brød og gode kager. Har du en lokal favorit?

Find medlem

   Billeder til frit redaktionelt brug

   Nyheder

   • Velkommen til Præstø Bagværk som nyt medlem

    Velkommen til Præstø Bagværk som nyt medlem

    Velkommen til Præstø Bagværk, der blev medlem I BKD den 30. april 2024. Michelle Borup Holm, kvinden bag Præstø Bagværk, cykler ikke på arbejde. De 110 kilometer hver vej fra hjemmet i Nordsjælland til bagerforretningen i Sydsjælland, er alligevel for meget. Ikke fordi cykler ikke fylder i hverdagen, for det gør de. Helt bogstaveligt. Michelle…

   • Medlems-nyhedsbrev Nr. 30 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 30 – 2024

    Affaldssortering: Hvem har ansvaret, når affaldet ikke bliver sorteret korrekt? De nye regler for affaldssortering er ikke altid lige logiske. Derfor er det ikke så mærkeligt, at vi er mange, der har mange spørgsmål. Hos Dansk Erhverv har de derfor lavet en oversigt over hvornår, hvordan og ikke mindst hvem, der har ansvar for, at…

   • Høringssvar til Fødevarestyrelsen

    Høringssvar til Fødevarestyrelsen

    Fødevarestyrelsens har lavet et udkast til en Bekendtgørelse om tilsætning af vitaminer og mineraler til fødevarer. I den anledning har BKD udarbejdet et høringssvar, som du kan læse her: Hent høringssvaret her