For pressen

Kontakt – information – dialog

BKD er altid åben for dialog og vi hjælper dig gerne med en artikel eller radio-/tv-indslag om bager- og konditorbranchen. Kontakt os, så finder vi evt. den helt rigtige kilde eller case.

På denne side bliver du hurtigt klogere, og du kan bl.a. downloade BKD’s logo samt fotos af vores formand plus adm. direktør.

Tom Espensen

Kommunikationsansvarlig

te@bkd.dk

Henrik Mühlendorph

Adm. direktør

John Jønsson

Formand

Bliv annoncør på hjemmesiden

BKDs hjemmeside er en dynamisk platform for bager- og konditorbranchen. Her har du mulighed for at annoncere med og for relevante produkter og ydelser.

Læs mere

Designguide sikrer genkendelighed

For at sikre et konsistent visuelt udtryk, så vi skaber genkendelighed på samtlige platforme, læner vi os op ad en klar designguide. Elementerne er elegante, synes vi selv.

Se vores designguide

Events og arrangementer

Netværk, konkurrencer, kurser, faglige arrangementer og vedtægtsbestemte møder. I BKD og hos vores samarbejdspartnere er vi ofte (forrygende) værter.

Se kalender

Find et bageri eller konditori

Fra nord til syd og øst til vest eksisterer der super bagerier og konditorier. Danmark er et rigt land, når det kommer til godt brød og gode kager. Har du en lokal favorit?

Find medlem

   Billeder til frit redaktionelt brug

   Nyheder

   • Medlems-nyhedsbrev Nr. 42 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 42 – 2024

    BKD i ferien Vi holder ferielukket i uge 29 og 30, altså fra mandag den 15. juli til fredag den 26. juli, begge dage inklusive. Eller lukket og lukket. Helt væk er vi ikke, for hvis du får akut behov for at komme i kontakt med os, så kan du altid sende en SMS til…

   • Medlems-nyhedsbrev Nr. 41 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 41 – 2024

    Farvel til Arbejdstilsynets smileyordning Den 1. februar 2024 afskaffede Arbejdstilsynet smileyordningen, og dermed bliver virksomheder ikke længere tildelt en rød, gul eller grøn smiley efter et tilsyn fra Arbejdstilsynet. Tag med BKD’s sommerferiebus rundt i landet Vi har startet mobilen og er taget rundt i sommerlandet for at hilse på medlemmer. Dem vi kom forbi,…

   • Medlems-nyhedsbrev Nr. 40 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 40 – 2024

    De Ultrakorte Nyheder – Juni Velkommen til juli og til et hurtigt overblik over juni.Her får du en håndfuld af de vigtigste informationer, vi sendte til dig gennem juni måned. Men i respekt for en travl hverdag med mange mails, får du det denne gang som De Ultrakorte Nyheder fra BKD. Alt det vigtige samlet ét sted, én gang om…