
Mød os
Hils på medarbejdere og bestyrelsen
Vi lægger stor vægt på at besvare dine spørgsmål med det samme. Men nogle gange giver vi os selv lov til at undersøge tingene nærmere. For vi mener, at du først og fremmest har krav på en fyldestgørende og faglig korrekt tilbagemelding. Hils på og find kontaktdata til såvel medarbejdere i sekretariatet og bestyrelsen her.
Medlemmernes samlede lønsum udgjorde i 2022 cirka 1,5 milliarder kroner, hvilket ifølge næsten sammenlignelige lønsumstal fra Danmarks Statistik (2021) svarer til en lønsumsbaseret medlemsandel på omtrent 88 procent. Jo mere professionel en virksomhed er, desto større er behovet/sandsynligheden for, at virksomheden tilhører branchefællesskabet i BKD.
Medlemmernes samlede omsætning kendes ikke eksakt. Danmarks Statistik opgør dog et samlet salg (2021) for branchen på 4,3 milliarder kroner. Via en beregning i forhold til lønsumsandelen estimerer vi derfor 2021-medlemsomsætningen til at have været 3,8 milliarder kroner.
Uagtet Lagkagehuset, Farumhus, Bodenhoff, Conditori La Glace, Wendorff, BAKS BAKERY & DELI og Ejvinds – meget glædeligt – benytter sig af BKD-services og -fordele, består hovedparten af medlemsskaren af den mindre eller mellemstore lokale håndværksbager.
I BKD arbejder vi benhårdt på at sikre aktørerne i branchen de bedst mulige vilkår for at producere godt brød, gode kager og oplevelser, så kunderne ikke kan lade være med at returnere.
Medarbejdere i sekretariatet

Henrik Mühlendorph
Adm. direktør

Hanne Vilbrand
Administrationschef

Henrik Jellev Madsen
Fødevarechef

Lis Hansen
Chefkonsulent, rådgivning

Susanne Bech Andersen
Regnskabsansvarlig (Dansk Erhverv)

Claus Bergmann Gether
Cheføkonom

Tom Espensen

Henrik Klitvad
Medlems- og relationsansvarlig
Bestyrelsen

John Jønsson
Formand
Indehaver af Johns Kagehus i Tårnby

Signe Duvander
Næstformand
Indehaver af Byens Bageri i Broby

Joan Pedersen
Bestyrelsesmedlem
Indehaver af Als Bageri i Hadsund

Carsten Bjørn Bak Matthiesen
Bestyrelsesmedlem
Indehaver af BAK’S BAKERY & DELI i Middelfart

Maj-Britt Damgaard
Bestyrelsesmedlem
CEO/Adm. dir., Farumhus

Henrik Jonsbak
Bestyrelsesmedlem
Indehaver af Det Franske Konditori på Frederiksberg

Henrik Nielsen
Bestyrelsesmedlem
Indehaver af Nielsens Bageri

Vil du vide mere?
Om BKD, bestyrelsen og strategien
Ræk ud til formanden og/eller den adm. direktør
Kort om bestyrelsen og valg
Vores bestyrelse er mere end bare en bestyrelse. Hos BKD arbejder bestyrelsen og resten af organisationen tæt sammen i det daglige. Og samtidig fungerer BKD-bestyrelsen som et stærkt bindeled til medlemmerne og virksomhedsejerne rundt om i landet.
Dette giver os stærke kort på hånden, når vi skal nytænke og skabe forandring. Bestyrelsen består af formanden samt op til seks øvrige bestyrelsesmedlemmer, der alle vælges af landsmødet skiftevis for to år ad gangen.
Formanden, næstformanden samt mindst yderligere to af bestyrelsens medlemmer skal være faguddannede bagere og/eller konditorer.
Bestyrelsen konstituerer sig med en næstformand på det første bestyrelsesmøde efter hvert landsmøde.
En virksomhed kan kun være repræsenteret af én person i bestyrelsen.
Herudover kan vælges (ligeledes for to år ad gangen) op til to suppleanter, der indtræder ved vakance. Det gælder dog kun i det omfang, hvor der til bestyrelsesvalget er opstillet flere kandidater end antallet af bestyrelsespladser.

Vores væsentligste samarbejdspartnere
Dansk Erhverv, Det Faglige Fællesudvalg for bager- og konditorfagene (DFFU), Jysk Fynsk Bager- og Konditormesterforening, Københavns Bagerlaug og Konditorlauget er nære allierede i vores bestræbelser på at gøre en skøn branche endnu bedre.