Mød os

BKD

Kontakt

Hils på medarbejdere og bestyrelsen

Vi lægger stor vægt på at besvare dine spørgsmål med det samme. Men nogle gange giver vi os selv lov til at undersøge tingene nærmere. For vi mener, at du først og fremmest har krav på en fyldestgørende og faglig korrekt tilbagemelding. Hils på og find kontaktdata til såvel medarbejdere i sekretariatet og bestyrelsen her.

Medarbejdere i sekretariatet

Henrik Mühlendorph

Adm. direktør

Hanne Vilbrand

Administrationschef

Henrik Jellev Madsen

Fødevarechef

Lis Hansen

Chefkonsulent, rådgivning

Susanne Bech Andersen

Regnskabsansvarlig

Claus Bergmann Gether

Cheføkonom

Tom Espensen

Kommunikationsansvarlig

Kommunikations-ansvarlig

Henrik Klitvad

Medlems- og relationsansvarlig

Bestyrelsen

John Jønsson

Formand

Indehaver af Johns Kagehus i Tårnby

Iver Hansen

Næstformand

Stemmeberettiget ift. Nyemans Bageri og Konditori i Aabenraa

Joan Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Indehaver af Als Bageri i Hadsund

Carsten Bjørn Bak Matthiesen

Bestyrelsesmedlem

Indehaver af BAK’S BAKERY & DELI i Middelfart

Signe Duvander

Bestyrelsesmedlem

Indehaver af Byens Bager i Broby

Henrik Jonsbak

Bestyrelsesmedlem

Indehaver af Det Franske Konditori på Frederiksberg

Ole Thorup

Bestyrelsesmedlem

Indehaver af Thorups Bageri i Gilleleje

Vil du vide mere?

Om BKD, bestyrelsen og strategien

Ræk ud til formanden og/eller den adm. direktør

Kort om bestyrelsen og valg

Vores bestyrelse er mere end bare en bestyrelse. Hos BKD arbejder bestyrelsen og resten af organisationen tæt sammen i det daglige. Og samtidig fungerer BKD-bestyrelsen som et stærkt bindeled til medlemmerne og virksomhedsejerne rundt om i landet.

Dette giver os stærke kort på hånden, når vi skal nytænke og skabe forandring. Bestyrelsen består af formanden samt op til seks øvrige bestyrelsesmedlemmer, der alle vælges af landsmødet skiftevis for to år ad gangen.

Formanden, næstformanden samt mindst yderligere to af bestyrelsens medlemmer skal være faguddannede bagere og/eller konditorer.

Bestyrelsen konstituerer sig med en næstformand på det første bestyrelsesmøde efter hvert landsmøde.

En virksomhed kan kun være repræsenteret af én person i bestyrelsen.

Herudover kan vælges (ligeledes for to år ad gangen) op til to suppleanter, der indtræder ved vakance. Det gælder dog kun i det omfang, hvor der til bestyrelsesvalget er opstillet flere kandidater end antallet af bestyrelsespladser.

      Vores væsentligste samarbejdspartnere

      Dansk Erhverv, Det Faglige Fællesudvalg for bager- og konditorfagene (DFFU), Jysk Fynsk Bager- og Konditormesterforening, Københavns Bagerlaug og Konditorlauget er nære allierede i vores bestræbelser på at gøre en skøn branche endnu bedre.