Vær med til at formidle kvalitetsindhold, der kan inspirere og udvikle bager- og konditorbranchen. BKD inviterer interessenter og samtlige potentielle annoncører til at indgå i mere gensidigt værdiskabende samarbejder, hvor branchemagasinet Bager & Konditor, et opdateret www.bkd.dk og medlems-nyhedsbreve er historiefortællingsmotorer.

Muligt med synlighed i eller på:

Branchemagasinet Bager & Konditor

Udkommer fire gange i 2024. Oplaget er 1.600 stk. (44 sider). Udsendes til medlemsvirksomheder, potentielle medlemmer samt øvrige abonnenter. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores magasin. Jeres annoncer/budskaber er med til at give ekstra vitaminer.

Web / www.bkd.dk

Hjemmesiden fremstår nu (håber vi) langt mere moderne, dynamisk, brugervenlig og som et fixpunkt for seneste nyt. Branchemagasinet Bager & Konditor er i øvrigt muligt at tilgå gratis her på siden. På www.bkd.dk historiefortæller vi til hele branchen, om end detaljer vedrørende services og eksakte fordele naturligvis kræver log ind (for medlemmer).

BKD-medlemsnyt

Nyhedsbrevet tilgår medlemmerne direkte i mail-indbakken minimum to gange om måneden. Vi samler og udsender aktuelle branchenyheder, mere fortrolige informationer, indkaldelser til events etc.