BKD er vært for eventen Danmarks Bedste Brød & Kager 2023 onsdag den 8. november. 38 virksomheder, som beskæftiger faglærte bagere og konditorer, stiller op i kategorierne: Danmarks Bedste Rugbrød 2023 (30 konkurrence-produkter), Danmarks Bedste Specialbrød 2023 (29 konkurrence-produkter), Danmarks Bedste Kransekage 2023 (24 konkurrence-produkter) og Danmarks Bedste Småkage 2023 (25 konkurrence-produkter).

Hvad: Danmarks Bedste Brød & Kager 2023 = branchekomsammen, netværk, ny viden og konkurrencer/kåringer.

Hvor: cookery, C.F. Tietgens Boulevard 28, 5220 Odense SØ.

Hvornår: Onsdag den 8. november.

HUSK: Netop dig, der er brancheaktiv og har bager/konditor-hjertet på rette plads, er velkommen på cookery (også selvom du/din virksomhed ikke deltager i selve konkurrencedelen).

Se program: TRYK.

Indehaver af Kornbageren i Odense (Tarup Center og Næsby), Kristian Stjernholm, glæder sig til den kommende branchekomsammen krydret de prestigefulde konkurrencer.

”Jeg synes jo allerede, jeg producerer Danmarks bedste brød og kager – jeg mangler bare at få det officielle bevis. Det kunne være fedt med en guld-plakette eller top-3-placeringer på hjemmebane i Odense,” siger Kristian Stjernholm med et smil på læben.

”Det bliver forrygende at netværke, sparre med og konkurrere mod kolleger fra hele landet. På den led er hele eventen meget velkommen i en ellers travl hverdag. Jeg går lige nu og nørkler med opskriftsdetaljerne, smager til og så videre. Uanset erfaring og tidligere meritter griber det altid om sig i forberedelsesfasen til en konkurrence. Instinkter skærpes, prestige er på spil – og forhåbentlig løfter også kunderne armene højt i vejret, når jeg efter den 8. november sætter de nyudviklede produkter på hylden,” supplerer Kristian Stjernholm.