
Dansk Erhverv inviterer til webinar, hvor de nye regler om unge ansatte, som trådte i kraft den 1. januar, tygges igennem.
På webinaret kommer du også forbi de nye regler, som forventes at træde i kraft til sommeren 2025.
Historier i dette nyhedsbrev: Varme på arbejdspladsen: Dette skal og kan du gøre // Så er programmet for Bagerfruetræf 2025 klar // Mere om den ny certificeringsordning for international arbejdskraft // BKD i sommerferien
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…