
Historier i dette nyhedsbrev:
Hygiejnevejledningen er blevet opdateret og her er det, som du skal være opmærksom på //
Fødevarestyrelsens kommende kampagner //
Tilmeldingen er åben til Danmarks Bedste Brød & Kager 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Hygiejnevejledningen er blevet opdateret og her er det, som du skal være opmærksom på // Fødevarestyrelsens kommende kampagner // Tilmeldingen er åben til Danmarks Bedste Brød & Kager 2025
Historier i dette nyhedsbrev: Varme på arbejdspladsen: Dette skal og kan du gøre // Så er programmet for Bagerfruetræf 2025 klar // Mere om den ny certificeringsordning for international arbejdskraft // BKD i sommerferien
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…