Der er fuld fart over feltet hos Mike og Louise Christensen fra Ølstykke Bageri & Conditori. Ikke lang tid efter bagerparret offentliggjorde, at nok et udsalgssted (denne gang i MENY i Viby Sjælland) åbner den 1. november, så spiller Ølstykke Bageri & Conditori – i uge 44 og 45 – en hovedrolle i SuperDysten, som Danmarks største kommercielle radiostation, NOVA FM, dækker massivt.

Kort skitseret er motoren velmenende velgørenhed i vilde omdrejninger i regi af CoolUnite Fonden, der har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte samt udsatte børn.

Sammen med (og mod) fem andre seje virksomheder skal Ølstykke Bageri & Conditori – via sindrige idéer/events – forsøge at samle så mange penge ind som muligt.

”Det bliver sjovt, og jeg glæder mig naturligvis til at få bragt vores bageri på landkortet, men den slags kommer i anden række. Vi gør det her med hjertet og for at bakke op om et vigtigt formål,” siger Mike Christensen, der understreger motivationen for at gøre en indsats rettet mod sygdomsramte børn.

”Vores egen fireårige dreng, Milas, blev født for tidligt og har læbe-ganespalte, hvilket medfører nogle udfordringer i det daglige. Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe andre børn, og da muligheden opstod med SuperDysten/CoolUnite Fonden, slog vi til.”

Ølstykke Bageri & Conditoris foreløbige velgørenhedsplaner

  • Torsdag den 2. november kl. 18.30: Vinsmagning i butikken på Dronning Dagmars Vej i Egedal.
  • Fredag den 3. november kl. 15.00-19.00: Store kage-mekka på Egedal Rådhus.
  • Søndag den 5. november kl. 09.00-16.00: Egedal Rideklub/Ølstykke Bageri & Conditori afvikler et dressur- og springstævne (inkl. grill, søde sager og tombola).
  • Søndag den 12. november kl. 11.00: Motionsløb ved ØFC’s klubhus.

Vi hepper på afstand – stærke initiativer, Mike og Louise. Læs mere via Ølstykke Bageri og Conditori på Facebook.