
PRESSEMEDDELELSE: Danmarks dygtigste bagere og konditorer mødtes i dag i Odense til fagkonkurrencen om, hvem der laver Danmarks Bedste Brød og Kager 2025.
Ved den traditionsrige konkurrence, som BKD (Bager- & Konditormestre i Danmark) afholder, dystes der om fire prestigefyldte titler:
- Danmarks Bedste Rugbrød
- Danmarks Bedste Specialbrød
- Danmarks Bedste Kransekage
- Danmarks Bedste Pastry
Konkurrencen er åben for professionelle bagere og konditorer fra hele landet, og der bedømmes både af fagdommere og lægdommere, som repræsenterer forbrugernes syn på smag og kvalitet.
Årets vindere er:
Danmarks Bedste Rugbrød:
Guld: Seest Bageri, Kolding
Sølv: Beansterbaker & Carls Krumme, Harlev
Bronze: Kagehuset Hovedgaard, Hovedgaard
Specialbrød:
Guld: Beansteaker & Carls Krumme, Harlev
Sølv: Nyemans Bageri, Aabenraa
Bronze: Sejers Konditori, Sorø
Kransekage:
Guld: Taffelbay, Hellerup
Sølv: Conditori La Glace, København
Bronze: Bank’s Mikrobageri & Café
Pastry:
Guld: Seest Bageri, Kolding
Sølv: Bakefull, Herning
Bronze: Johns Kagehus, Kastrup
Et fag i udvikling
Ifølge BKD’s fødevarechef og projektleder for konkurrencen, Henrik Jellev Madsen, viste konkurrencen, at dansk bagværk står stærkt, både i kvalitet og kreativitet:
”Danmarks bedste bagere og konditorer leverer håndværk i verdensklasse. De bruger timer på at udvikle, forfine og forny klassiske opskrifter, og det kan både dommere og gæster smage. Vi glæder os til, at forbrugerne nu kan gå til deres lokale håndværksbager og købe Danmarks Bedste Brød og Kager.
Yderligere information
Du er altid velkommen til at kontakte:
Henrik Jellev Madsen, fødevarechef og projektleder, BKD
T: 2856 5708
M: hjm@bkd.dk
Tom Espensen, Kommunikationsansvarlig
T: +45 20 10 10 42
M: te@bkd.dk

Opskrifter 2025