Gregory Tromborg Robles, Michelle Tromborg Robles og Claus Rask Schuldt fra Den Helt Rigtige Bager i Lyngby

Velkommen til vores nye medlem: Den Helt Rigtige Bager

I 20 år har Claus Rask Schuldt lavet brød og kager af høj håndværksmæssig kvalitet i bageriet Den Helt Rigtige Bager i Lyngby nord for København.
Men i januar kom der en masse nye opgaver til. Claus overtog nemlig – sammen med Michelle Tromborg Robles og Gregory Tromborg Robles -bageriet. Og hvad gør man så? Ja, Claus lyttede til anbefalingerne fra kolleger i branchen og ringede til BKD.

BKD har styr på det

”Jeg er stolt af at være bager og over det, vi leverer, men det tager altså tid, så jeg bruger tiden på gulvet og ikke på kontoret,” siger Claus og fortsætter:
”Derfor meldte vi os ind i BKD. Heldigvis var der nogle kolleger, som sagde, at ting som personalejura, fødevarelovgivning og egenkontrol er rimelig kompliceret. Man skal være sikker på, at dem man får vejledning fra, også harstyr på det. Det er ikke alle, der gerne vil give dig råd, der har det – men det har BKD.”

Fremtiden er et fælles ansvar
For Claus og Den Helt Rigtige Bager er branchen og dens fremtid vigtig. Det er ingen hemmelighed, at bager- og konditorbranchen gerne vil have flere lærlinge. Og her kan man ikke pege fingre ad Den Helt Rigtige Bager. De har nemlig hele fire lærlinge.
Som Claus siger: ”Jo, jo, selvfølgelig er der noget arbejde ved at have lærlinge. Men hvis vi ikke sikrer, at der er dygtige håndværkere til at tage over, så står vi tilbage med fabrikker. Og hvem ønsker det?”

Netværk og kolleger
Den håndværksmæssige kvalitet betyder meget for Claus, der som tidligere bager på Kongeskibet har skullet leve op til de allerhøjeste krav. Derfor fortæller han også stolt, at det kunne være sjovt at lade en af de dygtige lærlinge stille op i Danmarks Bedste Brød & Kager næste år.

”Måske vinder vi ikke, men bare det at være sammen med resten af branchen en hel dag ville være en stor oplevelse,” slutter Claus.

Kære Den Helt Rigtige Bager, velkommen til BKD, det naturlige samlingspunkt for alle professionelle bager- og konditorvirksomheder i Danmark.

Vil du vide mere om medlemskab i BKD?

Besøg siden “Bliv medlem af BKD”

Eller kontakt vores Medlems- og relationsansvarlige Henrik Klitvad på telefon 40 14 07 69 eller mail hk@bkd.dk