PRESSEMEDDELELSE: Danmarks dygtigste bagere og konditorer mødtes i dag i Odense til fagkonkurrencen om, hvem der laver Danmarks Bedste Brød og Kager 2025. 

Ved den traditionsrige konkurrence, som BKD (Bager- & Konditormestre i Danmark) afholder, dystes der om fire prestigefyldte titler:

  • Danmarks Bedste Rugbrød
  • Danmarks Bedste Specialbrød
  • Danmarks Bedste Kransekage
  • Danmarks Bedste Pastry

Konkurrencen er åben for professionelle bagere og konditorer fra hele landet, og der bedømmes både af fagdommere og lægdommere, som repræsenterer forbrugernes syn på smag og kvalitet.

Årets vindere er:

Danmarks Bedste Rugbrød:

Guld: Seest Bageri, Kolding

Sølv: Beansterbaker & Carls Krumme, Harlev

Bronze: Kagehuset Hovedgaard, Hovedgaard

Specialbrød:

Guld: Beansteaker & Carls Krumme, Harlev

Sølv: Nyemans Bageri, Aabenraa

Bronze: Sejers Konditori, Sorø

Kransekage:

Guld: Taffelbay, Hellerup

Sølv: Conditori La Glace, København

Bronze: Bank’s Mikrobageri & Café

Pastry:

Guld: Seest Bageri, Kolding

Sølv: Bakefull, Herning

Bronze: Johns Kagehus, Kastrup

Et fag i udvikling

Ifølge BKD’s fødevarechef og projektleder for konkurrencen, Henrik Jellev Madsen, viste konkurrencen, at dansk bagværk står stærkt, både i kvalitet og kreativitet:

”Danmarks bedste bagere og konditorer leverer håndværk i verdensklasse. De bruger timer på at udvikle, forfine og forny klassiske opskrifter, og det kan både dommere og gæster smage. Vi glæder os til, at forbrugerne nu kan gå til deres lokale håndværksbager og købe Danmarks Bedste Brød og Kager.

Yderligere information

Du er altid velkommen til at kontakte:

Henrik Jellev Madsen, fødevarechef og projektleder, BKD

T: 2856 5708

M: hjm@bkd.dk

Tom Espensen, Kommunikationsansvarlig

T: +45 20 10 10 42

M: te@bkd.dk