Du kan spare penge, hvis du tager imod Dankort i din butik. Dankort er nemlig – næsten – altid den billigste betalingsform.

De fleste danskere er i besiddelse af et Visa/Dankort. Altså to kort i ét.

Men hvis ikke du som virksomhedsejer har en Dankort aftale, vil en betaling med et Visa/Dankort altid blive en Visa-betaling og dermed en dyrere betaling for dig, end hvis du tillige tager imod Dankort.

Derfor kan en specifik Dankort aftale hos Nets hjælpe dig til at spare mange penge. Rigtig mange penge.

Hvor meget, du sparer ved at have en Dankort aftale, afhænger af din totalomsætning samt antallet af transaktioner i din butik, ligesom dine nuværende forhold i eventuelle andre kortaftaler naturligvis spiller ind.

To prismodeller

Der er to forskellige prismodeller at vælge imellem, hvad angår Dankort i din fysiske butik: Dankort FAST og Dankort PROCENT. Det er ikke uvæsentligt for bundlinjen, hvilken af de to modeller du vælger.

Med Dankort FAST betaler du en fast abonnementspris, hvorimod du med Dankort PROCENT betaler en procentdel af omsætningen i butikken. Så hvis der er måneder, hvor salget daler, betaler du tilsvarende mindre for at tage imod Dankort med en Dankort PROCENT aftale.

Nets er udelukkende interesseret i at finde den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed.

”Kontakt os og få en Dankort aftale indenfor 24 timer efter signering,” siger direktør for Dankort, Esben Torpe Jørgensen, og han fortsætter:

“Danskerne har betalt med Dankort på beløbet siden 1983. Meget er forandret gennem de seneste 40 år, men ikke det faktum, at der hos de fleste skal brød på bordet. Brødet betaler mange danskere heldigvis stadig med Dankort. Heldigvis, fordi Dankort er den billigste betalingsløsning for langt de fleste butikker og forretninger. Der er mange penge at spare, og derfor er vi glade for, at BKD bakker op om Dankort og vores fælles ambition om at få endnu flere forbrugere til at vælge Dankort, når der betales – ikke mindst når bageren besøges.”