Velkommen til Bager Mainz der blev medlem I BKD den 1. august 2024
Bagermester Kasper Mainz har sine rødder i Odense. Det er her, han for 15 år siden blev udlært hos bager From, og det er her, han i april i år åbnede sin egen bagerforretning KonditorBager Skt. Klemens på Møllevej.
Den 1. august kunne vi i BKD byde Kasper Mainz velkommen som nyt medlem. Og hvad forventer du så at få ud dét, Kasper?
”Jeg kender jo BKD fra mine år som bager, så jeg har en meget god fornemmelse af, hvad der venter,” svarer Kasper og uddyber: ”Jeg glæder mig til muligheden for at møde de andre bagermestre ved de mange arrangementer, som BKD afholder. Og allerede nu her den 23. oktober, regner jeg da med at tage til Branchekomsammen og Danmarks Bedste Brød & Kager konkurrencen. Det er jo nærmest henne om hjørnet her i Odense.”
Der skal være orden i sagerne
Med medlemskabet følger jo også et medlemskab af Dansk Erhverv og dermed også masser af hjælp til alt det overenskomstmæssige. Og det er en del af medlemskabet, der betyder noget for Kasper.
”At have orden i overenskomster, løn og pension og det hele, det er ret vigtigt for mig. Og der må jeg bare sige, at det er meget nemmere med medlemskabet,” siger Kasper.
Og vigtigt er det – til en vis overraskelse for Kasper – også for mange kunder.
”Det lille klistermærke med kringlen, som man kan sætte i vinduet, når man er medlem, det har faktisk fået nogle kommentarer fra kunder. Alle sammen positive og om, at det er godt at handle et sted, hvor der er orden i sagerne. Det havde jeg ikke regnet med,” siger Kasper.
Gider ikke madspild
Spørger man Kasper om, hvad der er målet med at starte egen forretning, har han egentlig to. Det ene handler om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Når det ikke er det mere, så stopper han. Det andet handler om produkterne, og kræver et lidt længere svar.
”Jeg gider ikke se, at der ligger en masse brød på hylderne, når vi lukker. Det er madspild, og koster en hulens masse penge. Derfor kører vi med et smallere sortiment, og det gør, at der godt kan være udsolgt af lige præcis det brød, man havde tænkt sig. Men så er der jo mulighed for at prøve en andet, godt brød,” siger Kasper, og slutter med et tip: ”Eller man kan bestille i forvejen. Det er faktisk en del, der gør.”
Velkommen til Bager Mainz som medlem I BKD.