Michelle Borup Holm sammen med BKD’s Henrik Klitvad

Velkommen til Præstø Bagværk, der blev medlem I BKD den 30. april 2024.

Michelle Borup Holm, kvinden bag Præstø Bagværk, cykler ikke på arbejde. De 110 kilometer hver vej fra hjemmet i Nordsjælland til bagerforretningen i Sydsjælland, er alligevel for meget.

Ikke fordi cykler ikke fylder i hverdagen, for det gør de. Helt bogstaveligt. Michelle har nemlig lejet sig ind i fars cykelforretning, for at åbne Præstø Bagværk. I øvrigt varer det formentlig ikke længe, før Michelle flytter til Præstø. Livet er simpelthen for kort til lange transporter mellem hjem og arbejde.

Godt brød skaber gode minder

Og apropos hjem og arbejde, så har Michelle en klar drøm med Præstø Bagværk. Brødet skal smage godt, rigtig godt. Kunderne skal få en følelse af, at de kommer hjem til noget, de kender. Mere dej end luft. Godt håndværk hele vejen igennem. Og noget tyder på, at det virker: ”Jeg har da i hvert fald allerede nogle stamkunder,” siger en glad Michelle.

BKD giver adgang til nyttig viden

Michelle kendte lidt til BKD inden det første møde med vores medlemskonsulent Henrik Klitvad. ”Ja, jeg fulgte jer på LinkedIn” siger Michelle og fortsætter ”her kunne jeg jo se, at der ligger en masse vigtig og nyttig viden og information derinde, som jeg ville have adgang til.”

Efter mødet med Henrik Klitvad var den sidste tvivl ryddet af vejen, og Michelle meldte Præstø Bagværk ind i BKD.

Lever vi så op til dine forventninger, Michelle? ”Ja da. Allerede i et af de første nyhedsbreve jeg fik, var der en super artikel om ansvar for emballage. Uha, det var fan’me godt.”

Det ligger her, hvis du vil læse det

Egenkontrol målrettet bagerforretninger

Næste gang Michelle mødes med BKD, bliver temaet egenkontrol. Med flere års erfaring som manager i cafeer og restauranter, er Michelle hverken grøn eller uerfaren, når det gælder egenkontrol. ”Men jeg vil alligevel gerne høre lidt mere om, hvad BKD’s eget system kan. Altså når nu det alligevel er fuldstændig målrettet bagerforretninger,” slutter Michelle.

Velkommen til Præstø Bagværk som nyt medlem af BKD.

.