Så er spændingen udløst, og vi ved, hvem der laver Danmark Bedste Brød & Kager.

I en nærmest fyldt hal på Kold College overrakte fødevarechef Henrik Jellev og BKD-formand John Jønsson plaketter, plakater og præmier til tre bedste i de fire kategorier.

Danmarks Bedste Kransekager bliver lavet af:

  1. Taffelbay
  2. Andersen Bakery
  3. Conditorie La Glace

Danmarks Bedste Specialbrød bliver lavet af:

  1. Sejers Konditori
  2. Andersen Bakery
  3. Pabst Bakery

Danmarks Bedste Småkager bliver lavet af:

  1. Andersen Bakery
  2. Maison D’Brød
  3. SnackAbag

Danmarks Bedste Rugbrød bliver lavet af:

  1. Nicolais bageri
  2. Ebdrups Bageri
  3. Karise Bageri

Undervejs i forløbet kunne man høre flere dommere hviske om, at det godt nok var et højt og kreativt niveau, der blev leveret på. Dejligt. Branchen lever, har det godt og går imod en lys fremtid. Sådan!t 500 bagerier/kæder i Danmark og BKD repræsenterer mere end 300 af dem, men dette tal dækker over cirka 600 forretninger/udsalgssteder og cirka 88 procent af branchens samlede lønsum.

Fotos kan frit benyttes ifm med omtale af pressemeddelelsen.