
Branchen i tal
Overblik, statistikker og sammenligninger
Vi giver primært vores medlemmer og udvalgte interessenter muligheden for at få et unikt dataindblik i bager- og konditorbranchen (anno tingenes tilstand LIGE NU).

Hele grundtanken med at oprette en brancheøkonomisk funktion i BKD er, at alle vores medlemmer bliver bedre til at styre og udvikle givne virksomheder på baggrund af dokumenterede erfaringer/viden – og ikke kun med udgangspunkt i traditioner og fornemmelser. Når vores viden skal bruges som et pejlemærke for forretningsudvikling, er det naturligvis helt afgørende, at navigationsværktøjet er kalibreret præcist.
Henrik Mühlendorph (th.), adm. direktør i BKD
Vil du vide mere om tal/data? Ræk ud til cheføkonom Claus Bergmann Gether

Alt om OK25
Læs orienteringerne om fornyelse af Butiksoverenskomsten med særaftale for BKD og Fornyelse af Håndværksbageroverenskomsten




