Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Lasse Juel Korsholm fra Brenderup Bageri på Fyn, der fortæller. ”Jeg har været i lære i tre år nu, og jeg skal til svendeprøve i november. Det…
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Andreas Winther fra Guldægget Bakery, Esbjerg, der fortæller. ”Da jeg blev student, gik jeg lidt rundt om mig selv, og vidste ikke rigtig, hvad jeg nu skulle…
BKD holder ferielukket i uge 29 og 30, altså fra mandag den 14. juli til fredag den 25. juli 2025, begge dage inklusive. Eller lukket og lukket. Helt væk er vi ikke, for hvis du får akut behov for at komme i kontakt med os, så kan du altid sende en SMS til enten fødevarechef Henrik…
Den 1. april overtog 18-årige Aaron Holm fra Sjælland Pandrup Bageri. Men knægten er ikke alene i butikken. Aaron har nemlig ansat sin far, bagermester Heinrich Holm. ”Min far har haft bageri på Sjælland, og efter at have hjulpet til der, har det altid været en drøm for mig at få lov til at arbejde…
…