Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.
Kære BKD-medlem, Så er det igen tid til BKD Dialogmøder – og du er selvfølgelig inviteret Der sker meget i branchen for tiden. Nye regler og bekendtgørelser. Surdej og mikrobagerier. Arbejdskraft og uddannelse. Økonomi og fritid. Overenskomster og jura. For bare at nævne et par emner.Og nå ja – vi må jo heller ikke glemme…
Skadedyr er frygtet af de fleste – men for dem, der arbejder med fødevarer, er det deres værste mareridt. Hele omsætningen står på spil. Det ved Uffe Gertz alt om. Og på trods af stor hjælp fra forsikringen sidder oplevelsen stadig så dybt, at pulsen stiger, hver gang han låser sig ind i sit bageri.…
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Lasse Juel Korsholm fra Brenderup Bageri på Fyn, der fortæller. ”Jeg har været i lære i tre år nu, og jeg skal til svendeprøve i november. Det…
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Andreas Winther fra Guldægget Bakery, Esbjerg, der fortæller. ”Da jeg blev student, gik jeg lidt rundt om mig selv, og vidste ikke rigtig, hvad jeg nu skulle…
…