Nyheder

Nyheder fra BKD

Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.

  • Høringssvar til Fødevarestyrelsen

    Høringssvar til Fødevarestyrelsen

    Fødevarestyrelsen har lavet et forslag til ændring af lov om fødevarer og dyrevelfærdsloven (Ændrede takster i betalingsbestemmelser). Inden Fødevarestyrelsen sender sådan et forslag videre i systemet, er det dog sendt til høring hos en række organisationer mm, heriblandt BKD. Her hos os er det Fødevarechef Henrik Jellev, der nærlæser den slags forslag og sender kommentarer…

  • Velkommen til Bager Mainz som nyt medlem

    Velkommen til Bager Mainz som nyt medlem

    Velkommen til Bager Mainz der blev medlem I BKD den 1. august 2024 Bagermester Kasper Mainz har sine rødder i Odense. Det er her, han for 15 år siden blev udlært hos bager From, og det er her, han i april i år åbnede sin egen bagerforretning KonditorBager Skt. Klemens på Møllevej. Den 1. august…

  • Tag imod betalinger selv om nettet er nede

    Tag imod betalinger selv om nettet er nede

    Det kan ske, at betalingsterminalen i din butik mister forbindelsen til nettet. Det kan skyldes et større systemnedbrud, et internetkabel der bliver gravet over eller noget helt tredje. Uanset hvad, så er det vigtigt, at du og dine medarbejdere er opmærksomme på, at I kan tage imod Dankort betalinger alligevel. Dankort er en del af…

  • Tag med BKD’s sommerferiebus rundt i landet

    Tag med BKD’s sommerferiebus rundt i landet

    Vi har startet mobilen og er taget rundt i sommerlandet for at hilse på medlemmer. Dem vi kom forbi, gav vi et par BKD-briller på, og spurgte dem om, hvad de ser. Og det er ikke så lidt. Faktisk har de alle (mindst) en god historie, som de gerne vil dele. Så værsgo’, god sommer…

  • Mere om den nye aftale om fødevarekontrol

    Mere om den nye aftale om fødevarekontrol

    Så er vi klar med ”Kapitel 2” i fortællingen om, at ”Nu er det slut med Fødevarekontrollens opfølgende besøg”. Der er mange gode ting i aftalen. Men der er også meget i aftalen, der endnu bare er rammer, tanker og ideer. Efterhånden som de rammer bliver udfyldt med konkrete tiltag, vil vi naturligvis løbende informere…

  • Kig godt på grafen og læs så artiklen

    Kig godt på grafen og læs så artiklen

    Kig godt på grafen. Tallene er fra Danmarks Statistik. Den bør give dårlig mave og nervøse trækninger hos enhver mester i vores branche. Vi mangler lærlinge, og det bliver bare sværere år for år. Hvad gør vi? Mit forslag er, at vi begynder at tilbyde lærepladser hvor den unge bager- eller konditorlærling, møder ind om…