Nyheder

Nyheder fra BKD

Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.

  • BKD Dialogmøder 2025

    BKD Dialogmøder 2025

    Kære BKD-medlem, Så er det igen tid til BKD Dialogmøder – og du er selvfølgelig inviteret Der sker meget i branchen for tiden. Nye regler og bekendtgørelser. Surdej og mikrobagerier. Arbejdskraft og uddannelse. Økonomi og fritid. Overenskomster og jura. For bare at nævne et par emner.Og nå ja – vi må jo heller ikke glemme…

  • FPR brancheforsikring: “Pludselig så jeg noget bevæge sig”

    FPR brancheforsikring: “Pludselig så jeg noget bevæge sig”

    Skadedyr er frygtet af de fleste – men for dem, der arbejder med fødevarer, er det deres værste mareridt. Hele omsætningen står på spil. Det ved Uffe Gertz alt om. Og på trods af stor hjælp fra forsikringen sidder oplevelsen stadig så dybt, at pulsen stiger, hver gang han låser sig ind i sit bageri.…

  • Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…

  • Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…

  • Mød bagerlærlingene: Lasse fra Brenderup

    Mød bagerlærlingene: Lasse fra Brenderup

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Lasse Juel Korsholm fra Brenderup Bageri på Fyn, der fortæller. ”Jeg har været i lære i tre år nu, og jeg skal til svendeprøve i november. Det…

  • Mød bagerlærlingene: Andreas fra Esbjerg

    Mød bagerlærlingene: Andreas fra Esbjerg

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Andreas Winther fra Guldægget Bakery, Esbjerg, der fortæller. ”Da jeg blev student, gik jeg lidt rundt om mig selv, og vidste ikke rigtig, hvad jeg nu skulle…