Nyheder

Nyheder fra BKD

Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.

  • Så skal der rulles – Danmarks Bedste Romkugle 2026

    Så skal der rulles – Danmarks Bedste Romkugle 2026

    Kan du lave romkugler? Altså rigtig gode romkugler?Så burde du overveje at stille op i Danmarks Bedste Romkugle 2026. På Foodexpo 2026 finder og kårer vi Danmarks bedste romkugle tirsdag den 24. marts. Både BKD-medlemmer og andre virksomheder, der har faglærte bagere og konditorer ansat, kan være med.Du vælger selv, om du deltager med romkugler, du allerede sælger,…

  • Nyt medlem: ”God og sund mad øger livskvaliteten, det er en læring, jeg har taget med mig til Banks.”

    Nyt medlem: ”God og sund mad øger livskvaliteten, det er en læring, jeg har taget med mig til Banks.”

    Velkommen til vores nye medlem: Banks Mikrobageri & Café i Holstebro ”God og sund mad øger livskvaliteten, det er en læring, jeg har taget med mig til Banks.” På en eller anden måde virker det helt rigtigt i tiden at åbne et surdejsbageri i et nedlagt slagteri. Og helt ved siden af ånden er det…

  • En god forsikring giver tryghed. Når det går galt. Og når den skal betales

    En god forsikring giver tryghed. Når det går galt. Og når den skal betales

    En god forsikring giver tryghed. Både når det går galt – og når den skal betales Mange virksomheder får i disse uger en ubehagelig overraskelse, når de åbner mailen fra deres forsikringsselskab. Her får de nemlig besked om, at de kan se frem til prisstigninger på deres forsikringer. Heldigvis gælder det ikke for bagere og…

  • Nyt medlem: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpe hjælp”

    Nyt medlem: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpe hjælp”

    Velkommen til vores nye medlem: HUUS Brød & Kager: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpestor hjælp” I september gik startskuddet til bagermester Maiken Huus’ store drøm: åbningen af bageriet HUUS Brød & Kager i Viborg. Siden har tempoet været højt. Bageriet ligger som en del af et velbesøgt supermarked, og det nystartede bageri…

  • Madtendenser 2025: Travle danskere vil have godt brød – og gerne fra en bager

    Madtendenser 2025: Travle danskere vil have godt brød – og gerne fra en bager

    Videnscenteret Madkulturen har sendt årets store befolkningsundersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner på gaden. For bagerbranchen er det super positiv læsning. Madkulturens årlige undersøgelse er virkelig interessant, hvis man lever af at producere og sælge godt brød. Én ting er, at brød fylder meget i hverdagen. Men endnu bedre er det, at undersøgelsen peger på…

  • Nyt medlem: Man skal være sikker på, at dem man får vejledning fra, også har styr på det

    Nyt medlem: Man skal være sikker på, at dem man får vejledning fra, også har styr på det

    Velkommen til vores nye medlem: Den Helt Rigtige Bager I 20 år har Claus Rask Schuldt lavet brød og kager af høj håndværksmæssig kvalitet i bageriet Den Helt Rigtige Bager i Lyngby nord for København.Men i januar kom der en masse nye opgaver til. Claus overtog nemlig – sammen med Michelle Tromborg Robles og Gregory…