Kalender

Det sker i bager- og konditorbranchen

Få dato-overblikket over bl.a. arrangementer, netværks-seancer, konkurrencer, faglige muligheder og vedtægtsbestemte møder.

  • MANDAG
    03
    NOV

    BKD Dialogmøde – Odense

    BKD’s Dialogmøder er på vej rundt i hele landet Der sker meget i vores branche for tiden. Derfor inviterer John Jønsson nu til Dialogmøder, hvor vi kan sætte os ned sammen, få en kop kaffe og tale om nogle af de væsentligste ting i branchen.

  • TORSDAG
    06
    NOV

    BKD Dialogmøde – Ringsted

    BKD’s Dialogmøder er på vej rundt i hele landet Der sker meget i vores branche for tiden. Derfor inviterer John Jønsson nu til Dialogmøder, hvor vi kan sætte os ned sammen, få en kop kaffe og tale om nogle af de væsentligste ting i branchen.

  • 10. november 2025

    BagerGruppen holder generalforsamling

    BagerGruppen afholder generalforsamling på Hotel Koldingfjord. Vi starter selve generalforsamlingen kl. 10.30, og der er morgenmad/snack fra kl. 10.00. Herefter er der fuldt program:

  • 17. november 2025

    BKD Dialogmøde – Rønne

    BKD’s Dialogmøder er på vej rundt i hele landet Der sker meget i vores branche for tiden. Derfor inviterer John Jønsson nu til Dialogmøder, hvor vi kan sætte os ned sammen, få en kop kaffe og tale om nogle af de væsentligste ting i branchen.

  • 26. november 2025

    BKD Dialogmøde – Randers

    BKD’s Dialogmøder er på vej rundt i hele landet Der sker meget i vores branche for tiden. Derfor inviterer John Jønsson nu til Dialogmøder, hvor vi kan sætte os ned sammen, få en kop kaffe og tale om nogle af de væsentligste ting i branchen.

  • 27. november 2025

    BKD Dialogmøde – Kolding

    BKD’s Dialogmøder er på vej rundt i hele landet Der sker meget i vores branche for tiden. Derfor inviterer John Jønsson nu til Dialogmøder, hvor vi kan sætte os ned sammen, få en kop kaffe og tale om nogle af de væsentligste ting i branchen.

Derfor BKD

Information er vigtigt for mig, og vi får hele tiden en masse gode og vigtige informationer. Levnedsmidler, arbejdsmiljø, løn, emballage, ferielov, alt det vigtige. Der er altid et nyhedsbrev eller et opslag på hjemmesiden, der fortæller os om det. Så ja, vi er meget velinformerede, og jeg ville ikke ane, hvor jeg ellers skulle hente den information.

Lisbet Hvenegaard, Brenderup Bageri, Nordfyn