
Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.

Historier i dette nyhedsbrev: Så er de nye medlemsmærkater for 2026 på vej til butikkerne // Overførsel af ferie: Husk at indgå skriftlig aftale inden 31. december 2025 // E-learning kursus: Få styr på fødevaresikkerhed og arbejdsmiljø

Historier i dette nyhedsbrev: Er du klar til sne og is? Vintervedligeholdelse på arbejdspladsen er dit ansvar // Hvis der sker en ulykke til julefrokosten, er det så en arbejdsskade? // Læs formandens kritik af Fødevaredanmark

Historier i dette nyhedsbrev: Branchens Lederuddannelse – God ledelse er vigtigt – og god ledelse kan læres // Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay // Julefrokost med ansatte under 18 år – har du styr på reglerne om alkohol?

Historier i dette nyhedsbrev: Afslag på læreplads på grund af etnicitet kostede virksomheden 25.000 kr. // WEBINAR: Opsigelse begrundet i virksomhedens forhold

Historier i dette nyhedsbrev: Medierne elsker bagere og konditorer – og det kan man jo godt forstå // Her er kravene hvis du skal ansætte unge under 18 år i julen

Den danske bager- og konditorbranche har formentlig aldrig været så synlig som nu.Det er ikke kommet af sig selv, men som resultatet af en klar strategi fra BKD. Og jo jo – det er jo fint nok alt sammen.Men hvad får bagerne og konditorerne egentlig ud af det?Ikke så lidt faktisk, som denne lille “ananas…
…