
Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.

Historier i dette nyhedsbrev: Madtendenser 2025 er god læsning for bagerbranchen // Husk at fremlægge kønsopdelt lønstatistik for medarbejderne // DataLøn inviterer til gratis webinar om løngennemsigtighed

Velkommen til december og til et hurtigt overblik over november.Her får du en håndfuld af de vigtigste informationer, vi har sendt til dig den seneste måned. Men i respekt for en travl hverdag med mange mails, får du det denne gang som De Ultrakorte Nyheder fra BKD. Alt det vigtige samlet ét sted, én gang om måneden.

Historier i dette nyhedsbrev: EUDR er udskudt – og det er godt nyt for dig// Hvem er Danmarks Bedste Bager og Danmarks Bedste Konditor 2026?

Velkommen til vores nye medlem: HUUS Brød & Kager: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpestor hjælp” I september gik startskuddet til bagermester Maiken Huus’ store drøm: åbningen af bageriet HUUS Brød & Kager i Viborg. Siden har tempoet været højt. Bageriet ligger som en del af et velbesøgt supermarked, og det nystartede bageri…

Videnscenteret Madkulturen har sendt årets store befolkningsundersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner på gaden. For bagerbranchen er det super positiv læsning. Madkulturens årlige undersøgelse er virkelig interessant, hvis man lever af at producere og sælge godt brød. Én ting er, at brød fylder meget i hverdagen. Men endnu bedre er det, at undersøgelsen peger på…

Velkommen til vores nye medlem: Den Helt Rigtige Bager I 20 år har Claus Rask Schuldt lavet brød og kager af høj håndværksmæssig kvalitet i bageriet Den Helt Rigtige Bager i Lyngby nord for København.Men i januar kom der en masse nye opgaver til. Claus overtog nemlig – sammen med Michelle Tromborg Robles og Gregory…
…