
Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.

Velkommen til vores nye medlem: HUUS Brød & Kager: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpestor hjælp” I september gik startskuddet til bagermester Maiken Huus’ store drøm: åbningen af bageriet HUUS Brød & Kager i Viborg. Siden har tempoet været højt. Bageriet ligger som en del af et velbesøgt supermarked, og det nystartede bageri…

Videnscenteret Madkulturen har sendt årets store befolkningsundersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner på gaden. For bagerbranchen er det super positiv læsning. Madkulturens årlige undersøgelse er virkelig interessant, hvis man lever af at producere og sælge godt brød. Én ting er, at brød fylder meget i hverdagen. Men endnu bedre er det, at undersøgelsen peger på…

Velkommen til vores nye medlem: Den Helt Rigtige Bager I 20 år har Claus Rask Schuldt lavet brød og kager af høj håndværksmæssig kvalitet i bageriet Den Helt Rigtige Bager i Lyngby nord for København.Men i januar kom der en masse nye opgaver til. Claus overtog nemlig – sammen med Michelle Tromborg Robles og Gregory…

Historier i dette nyhedsbrev: Så er de nye medlemsmærkater for 2026 på vej til butikkerne // Overførsel af ferie: Husk at indgå skriftlig aftale inden 31. december 2025 // E-learning kursus: Få styr på fødevaresikkerhed og arbejdsmiljø

Historier i dette nyhedsbrev: Er du klar til sne og is? Vintervedligeholdelse på arbejdspladsen er dit ansvar // Hvis der sker en ulykke til julefrokosten, er det så en arbejdsskade? // Læs formandens kritik af Fødevaredanmark

Historier i dette nyhedsbrev: Branchens Lederuddannelse – God ledelse er vigtigt – og god ledelse kan læres // Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay // Julefrokost med ansatte under 18 år – har du styr på reglerne om alkohol?
…