
Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.

Historier i dette nyhedsbrev: Glædelig jul – og tak for i år // Så gik der endnu et år, og derfor sidder du nu og kigger i årets sidste nyhedsbrev

Af John Jønsson, formand for BKD Det har været et godt år for bagerbranchen. Alt det, vi skrev på ønskesedlen sidste år, har vi fået: Vores samlede omsætning er nu langt over fem mia. kroner, chokoladeafgiften er død og begravet, antallet af konkurser falder fortsat, og den gennemsnitlige bager står økonomisk stærkere, end vi har…

Historier i dette nyhedsbrev: Hybridkrig er årets hadegave. Få overblik over ansættelsesretten ifm hybridkrig // CBP indvier 8. januar et spritnyt innovationscenter

Kan du lave romkugler? Altså rigtig gode romkugler?Så burde du overveje at stille op i Danmarks Bedste Romkugle 2026. På Foodexpo 2026 finder og kårer vi Danmarks bedste romkugle tirsdag den 24. marts. Både BKD-medlemmer og andre virksomheder, der har faglærte bagere og konditorer ansat, kan være med.Du vælger selv, om du deltager med romkugler, du allerede sælger,…

Velkommen til vores nye medlem: Banks Mikrobageri & Café i Holstebro ”God og sund mad øger livskvaliteten, det er en læring, jeg har taget med mig til Banks.” På en eller anden måde virker det helt rigtigt i tiden at åbne et surdejsbageri i et nedlagt slagteri. Og helt ved siden af ånden er det…

Historier i dette nyhedsbrev: Så er tilmeldingen åben til DANMARKS BEDSTE ROMKUGLE 2026 // Hent gratis billetter til FoodExpo // Medlemsfordele fra FPR Forsikringsmæglere og DCC Energi
…