Nyheder fra BKD

Nyt fra BKD – få overblikket

Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.

  • Nyt medlem: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpe hjælp”

    Nyt medlem: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpe hjælp”

    Velkommen til vores nye medlem: HUUS Brød & Kager: ”Vi valgte rigtigt – BKD er en kæmpestor hjælp” I september gik startskuddet til bagermester Maiken Huus’ store drøm: åbningen af bageriet HUUS Brød & Kager i Viborg. Siden har tempoet været højt. Bageriet ligger som en del af et velbesøgt supermarked, og det nystartede bageri…

  • Madtendenser 2025: Travle danskere vil have godt brød – og gerne fra en bager

    Madtendenser 2025: Travle danskere vil have godt brød – og gerne fra en bager

    Videnscenteret Madkulturen har sendt årets store befolkningsundersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner på gaden. For bagerbranchen er det super positiv læsning. Madkulturens årlige undersøgelse er virkelig interessant, hvis man lever af at producere og sælge godt brød. Én ting er, at brød fylder meget i hverdagen. Men endnu bedre er det, at undersøgelsen peger på…

  • Nyt medlem: Man skal være sikker på, at dem man får vejledning fra, også har styr på det

    Nyt medlem: Man skal være sikker på, at dem man får vejledning fra, også har styr på det

    Velkommen til vores nye medlem: Den Helt Rigtige Bager I 20 år har Claus Rask Schuldt lavet brød og kager af høj håndværksmæssig kvalitet i bageriet Den Helt Rigtige Bager i Lyngby nord for København.Men i januar kom der en masse nye opgaver til. Claus overtog nemlig – sammen med Michelle Tromborg Robles og Gregory…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 85 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 85 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Så er de nye medlemsmærkater for 2026 på vej til butikkerne // Overførsel af ferie: Husk at indgå skriftlig aftale inden 31. december 2025 // E-learning kursus: Få styr på fødevaresikkerhed og arbejdsmiljø

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 84 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 84 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Er du klar til sne og is? Vintervedligeholdelse på arbejdspladsen er dit ansvar // Hvis der sker en ulykke til julefrokosten, er det så en arbejdsskade? // Læs formandens kritik af Fødevaredanmark

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 83 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 83 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Branchens Lederuddannelse – God ledelse er vigtigt – og god ledelse kan læres // Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay // Julefrokost med ansatte under 18 år – har du styr på reglerne om alkohol?