Nyheder

Nyt fra BKD – få overblikket

Bliv her klogere på, hvad der rør(er) sig i bager- og konditorbranchen.

 • Medlems-nyhedsbrev (uge 9 – 2024)

  Medlems-nyhedsbrev (uge 9 – 2024)

  Har du styr på ferien? Forbered dig på forårets helligdage. Læs om medarbejdernes ret til hovedferie og andre ferieregler, du skal kende. I dette nyhedsbrev kan du også læse om, hvad BKD’s rådgivningsfunktion går rundt og laver. Og det er faktisk ikke så lidt. God læselyst.

 • Altid klar til rådgivning

  Altid klar til rådgivning

  Fødevarechef i BKD, Henrik Jellev Madsen giver her en årsstatus på et travlt 2023 i bageriernes og konditoriernes tjeneste. Her tænkes både på den konkrete hjælp, og lobbyismen ift lovgivere og embedsværket, en lobbyisme, som indvirker positivt på de overordnede love og spilleregler, vi skal efterleve i branchen.

 • Medlems-nyhedsbrev (uge 8-2 i 2024)

  Medlems-nyhedsbrev (uge 8-2 i 2024)

  Den kommende tid er fyldt med spændende begivenheder og arrangementer, men du kan nok ikke nå dem alle. Derfor får du her et overblik, du kan bruge, som et barn i december bruger Fætter BR kataloget: Sæt kryds ved alt det, du ville ønske, du kunne få, og tilmeld dig så det, du ved, du…

 • Medlems-nyhedsbrev (uge 8 i 2024)

  Medlems-nyhedsbrev (uge 8 i 2024)

  Som vi tidligere har orienteret om, trådte den nye bogføringslov i kraft i 2022. Det betyder en masse nye krav, love og regler, som du skal forholde dig til. Og lovgiverne mener det alvorligt, så det er en rigtig god ide at holde sig orienteret, så du ikke overser en deadline. Derfor får du her…

 • Er du digital nok til at overholde loven?

  Er du digital nok til at overholde loven?

  Som vi tidligere har orienteret om, trådte den nye bogføringslov i kraft i 2022. Det betyder en masse nye krav, love og regler, som du skal forholde dig til. Og lovgiverne mener det alvorligt, så det er en rigtig god ide at holde sig orienteret, så du ikke overser en deadline.

 • Så skal der rulles – Danmarks Bedste Romkugle 2024

  Så skal der rulles – Danmarks Bedste Romkugle 2024

  MCH Messecenter Herning danner ramme om såvel nordens største fødevaremesse = Foodexpo, BKD’s landsmøde, oplæg, en festlig aften for hele branchen og fagkonkurrencer (bl.a. Danmarks Bedste Romkugle 2024) i dagene 17.-19. marts. Kom glad og hils på ikke mindst en masse kolleger.