Partnerskaber / kontante fordele

Kontingentet er hurtigt tjent hjem

Via alliancer, strategiske partnerskaber og konkrete medlemsaftaler sparer du hurtigt et beløb, som mere end modsvarer kontingentet.

Få overblikket over lukrative medlemsfordelsaftaler herunder.

Forsikring

At have gode forsikringer er at vise rettidig omhu og passe ekstra kærligt på sin virksomhed. Og vi hjælper dig naturligvis (tager udgangspunkt i et stærkt samarbejde med FPR Forsikringsmægler A/S). 

Betalingsløsning

Nets-samarbejdet giver adgang til attraktive kortaftale-priser og en samlet betalingsløsning tilpasset dine/jeres behov.

Lønadministration

ProLøn garanterer, når det kommer til BKD-medlemmer, stor fleksibilitet og integration til de fleste økonomisystemer som eksempelvis e-conomic. Plus gratis (personlig) support og let mulighed for indberetning af lønsum.

Økonomisk rådgivning

Beierholm kan blive en forlænget arm, hvad angår revision, juridiske og skattemæssige spørgsmål, ejer- og generationsskifte-tanker, digitalisering, konsolidering, ekspansion, finansiering samt købs- og salgsprocesser mv.

Energi

Gode vaner og rationelle rutiner i løbet af arbejdsdagen er vejen til energibesparelser.

Brændstof

Fyringsolie, naturgas og Shell Card. Stort fokus på kvalitet, hurtig levering, fleksible løsninger og personlig kundebetjening.

Skadedyrsbekæmpelse

I forlængelse af aftalen med FPR Forsikringsmægler A/S (Gjensidige), hvor der – for at kunne opretholde de gunstige vilkår – er skærpede, lokale krav på skadedyrsområdet, rakte BKD i 2022 ud til et af verdens førende servicefirmaer, Anticimex, i ønsket om at forhandle så optimale medlemsvilkår som muligt på plads. Og det lykkedes.

Tids- og fraværsregistrering

BKD og Workfeed har indgået et samarbejde, der sikrer dig en fast rabat på vagtplanlægning og tidsregistrering fra Workfeed.

Affaldshåndtering

Specialistvirksomhed i håndtering af erhvervsaffald, og MiljøLogistik dækker skralde-funktionskæden fra A-Z.

Styr på skraldet?

Se alle fordele.

For mere information, kontakt Henrik Mühlendorph, adm. direktør

Ring

22669644

Send e-mail

hm@bkd.dk

Flere fordele

Mulige medlemsrabatter i Dansk Erhverv.