
For pressen
Kontakt – information – dialog
BKD er altid åben for dialog og vi hjælper dig gerne med en artikel eller radio-/tv-indslag om bager- og konditorbranchen. Kontakt os, så finder vi evt. den helt rigtige kilde eller case.
På denne side bliver du hurtigt klogere, og du kan bl.a. downloade BKD’s logo samt fotos af vores formand plus adm. direktør.

Tom Espensen
Kommunikationsansvarlig
Ring
Send e-mail

Henrik Mühlendorph
Adm. direktør
Ring
Send e-mail

John Jønsson
Formand
Ring
Send e-mail
Bliv annoncør på hjemmesiden
BKDs hjemmeside er en dynamisk platform for bager- og konditorbranchen. Her har du mulighed for at annoncere med og for relevante produkter og ydelser.
Designguide sikrer genkendelighed
For at sikre et konsistent visuelt udtryk, så vi skaber genkendelighed på samtlige platforme, læner vi os op ad en klar designguide. Elementerne er elegante, synes vi selv.
Events og arrangementer
Netværk, konkurrencer, kurser, faglige arrangementer og vedtægtsbestemte møder. I BKD og hos vores samarbejdspartnere er vi ofte (forrygende) værter.
Find et bageri eller konditori
Fra nord til syd og øst til vest eksisterer der super bagerier og konditorier. Danmark er et rigt land, når det kommer til godt brød og gode kager. Har du en lokal favorit?
Billeder til frit redaktionelt brug









Nyheder
-
Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025
Varme på arbejdspladsen: Dette skal og kan du gøre Hvad siger arbejdsmiljøloven, når sommeren brager ind over Danmark, og solen gør det svært at regulere varmen på arbejdspladsen.
-
Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…
-
Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge
Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…