For pressen

Kontakt – information – dialog

BKD er altid åben for dialog og vi hjælper dig gerne med en artikel eller radio-/tv-indslag om bager- og konditorbranchen. Kontakt os, så finder vi evt. den helt rigtige kilde eller case.

På denne side bliver du hurtigt klogere, og du kan bl.a. downloade BKD’s logo samt fotos af vores formand plus adm. direktør.

Tom Espensen

Kommunikationsansvarlig

Send e-mail

te@bkd.dk

Henrik Mühlendorph

Adm. direktør

Send e-mail

hm@bkd.dk

John Jønsson

Formand

Send e-mail

formand@bkd.dk

Følg med i vores nyheder

Vi har samlet nyhedsbreve, nyheder og pressemeddelelser her.

Bliv annoncør på hjemmesiden

BKDs hjemmeside er en dynamisk platform for bager- og konditorbranchen. Her har du mulighed for at annoncere med og for relevante produkter og ydelser.

Læs mere

Designguide sikrer genkendelighed

For at sikre et konsistent visuelt udtryk, så vi skaber genkendelighed på samtlige platforme, læner vi os op ad en klar designguide. Elementerne er elegante, synes vi selv.

Se vores designguide

Events og arrangementer

Netværk, konkurrencer, kurser, faglige arrangementer og vedtægtsbestemte møder. I BKD og hos vores samarbejdspartnere er vi ofte (forrygende) værter.

Se kalender

Find et bageri eller konditori

Fra nord til syd og øst til vest eksisterer der super bagerier og konditorier. Danmark er et rigt land, når det kommer til godt brød og gode kager. Har du en lokal favorit?

Find medlem

      Billeder til frit redaktionelt brug

      Nyheder

      • Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

        Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

        Varme på arbejdspladsen: Dette skal og kan du gøre Hvad siger arbejdsmiljøloven, når sommeren brager ind over Danmark, og solen gør det svært at regulere varmen på arbejdspladsen.

      • Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

        Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

        Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…

      • Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

        Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

        Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…