Danmarks Bedste Tørkage 2022
9. plads
Michael Nielsen, Karise Bageri, Skolegade 4, Karise
Sådan gør du
Kransekagemasse
5000g Odense marcipan
2000g sukker
450g hvider
Linsedej
9000g hvedemel
6000g rullemargarine
3000g florsukker
1000g æg
1500 | gr | kransekage masse | (Odense marcipan) |
250 | gr | hindbær marmelade | |
1250 | gr | linsedej | |
250 | gr | chokolade |
Hovedopskrift
1500g kransekagemasse (Odense marcipan)
250g hindbærmarmelade
1250g linsedej
250g chokolade
Pynt
Chokolade og frysetørret hindbær
Fremgangsmåde
Kransekage masse:
xx og sukker køres sammen, hvider tilsættes af 3 gang og køres glat.
linse dej:
køres sammen af en arbejdsgang
Den færdige kage:
kransekage massen køres sammen og linse dej rulles ud og stikkes ud til runde stykker. trykkes op som alm. hatte der kommes 5 gr hindbær i hver kugle og trilles runde. efter bagning, køles de ned og dryppes i chokolade og frysetørret hindbær
Vægt: 65g
Udbytte: 50
Tankerne bag det udviklede kage
at sommer fortolke en klassiker