Danmarks Bedste Brød & Kager 2024

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2024. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Oldkornsbrød

Marcus Sennefelder
Sejers Konditori, Storgade 22, 4180 Sorø

Sølv: Miso

Jacob Gade
Andersen Bakery, Thorshavnsgade 26, 2300 København S

Bronze: Poppede Surdej

Marc Pabst
Pabst Bakery, Torvet 10, 4930 Maribo

Rugbrød

Guld: Kerne+

Nicolai Sandfeld
Nicolais Bageri, Nørre Boulevard 68, 4600 Køge

Sølv: Softkerne

Kenneth Ebdrup
Ebdrups Bageri, Vesterbrogade 13,
7000 Fredericia

Vesterhavsrugbrød

Michael Nielsen
Karise Bageri, Skolegade 4, 4653 Karise

Kransekage

Guld: Ottilie

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

Sølv: A Pond Of Pistachio

Maria Løve Ekstrand
Andersen Bakery, Thorshavnsgade 26, 2300 Amager Vest

Bronze: ‘Kransekagens nye klæder’ – tropical edition

Mette Sophie Olsen
Conditori La Glace, Skoubogade 3,
1158 København K

Småkage

Guld: Yuzuspecie

Anne Sigvardsen
Andersen Bakery, Thorhavnsgade 26, 2300 København S

Sølv: Peanutty

Anna Lykke Jespersen
Maison D’ Brød, Ordrup Jagtvej 42 B, 2920 Charlottelund

Bronze: Snack Småkage

Kasper Rasmussen
SnackAbag, Kranvejen 43,
5000 Odense C

I 2024 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 38 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 38 – 2025

    60.000 kroner er ikke kun en bøde. Det er et princip. Og det skal ændres. Du kender sagen. Seest Bageri har fået en bøde på 60.000 af Fødevarestyrelsen, som har vurderet, at en ingrediens på en pakke pålægschokolade ikke var tilstrækkeligt fremhævet.

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 37 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 37 – 2025

    Nyt fra Københavns Bagerlaug – undskyld, Københavns, Sjællands & Øernes Bagerlaug Københavns Bagerlaug har besluttet, at det gamle laug, nu udvider sit geografiske dækningsområde til også at omfatte Sjælland og Øerne. Så derfor hedder det gamle laug fremover selvfølgelig: ”Københavns, Sjællands & Øernes Bagerlaug”

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2025

    På BKDs hjemmeside kan du hente markedsføringsmateriale, som du kan hente og bruge i din forretning eller slå op på din Facebook-side, Instagram, LinkedIn osv.I BKD vil gerne hjælpe hvede-udviklingen lidt på vej. Derfor har vi produceret markedsføringsmateriale, som du kan hente her på hjemmesiden.