Danmarks Bedste Brød & Kager 2024

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2024. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Oldkornsbrød

Marcus Sennefelder
Sejers Konditori, Storgade 22, 4180 Sorø

Sølv: Miso

Jacob Gade
Andersen Bakery, Thorshavnsgade 26, 2300 København S

Bronze: Poppede Surdej

Marc Pabst
Pabst Bakery, Torvet 10, 4930 Maribo

Rugbrød

Guld: Kerne+

Nicolai Sandfeld
Nicolais Bageri, Nørre Boulevard 68, 4600 Køge

Sølv: Softkerne

Kenneth Ebdrup
Ebdrups Bageri, Vesterbrogade 13,
7000 Fredericia

Vesterhavsrugbrød

Michael Nielsen
Karise Bageri, Skolegade 4, 4653 Karise

Kransekage

Guld: Ottilie

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

Sølv: A Pond Of Pistachio

Maria Løve Ekstrand
Andersen Bakery, Thorshavnsgade 26, 2300 Amager Vest

Bronze: ‘Kransekagens nye klæder’ – tropical edition

Mette Sophie Olsen
Conditori La Glace, Skoubogade 3,
1158 København K

Småkage

Guld: Yuzuspecie

Anne Sigvardsen
Andersen Bakery, Thorhavnsgade 26, 2300 København S

Sølv: Peanutty

Anna Lykke Jespersen
Maison D’ Brød, Ordrup Jagtvej 42 B, 2920 Charlottelund

Bronze: Snack Småkage

Kasper Rasmussen
SnackAbag, Kranvejen 43,
5000 Odense C

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 50 – 2025

    Varme på arbejdspladsen: Dette skal og kan du gøre Hvad siger arbejdsmiljøloven, når sommeren brager ind over Danmark, og solen gør det svært at regulere varmen på arbejdspladsen.

  • Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Mød bagerlærlingene: Troels fra Thy

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Troels Strøm fra Koldby Bageri i Thy, der fortæller. “Jeg kommer fra en bagerfamilie og har kigget på mine forældre i bageriet, siden jeg var lille. Dengang…

  • Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Mød bagerlærlingene: Søren fra Køge

    Der er lige så mange grunde til at blive bagerlærling, som der er bagerlærlinge. Vi har spurgt nogle af dem hvorfor, de har valgt bagervejen.Denne gang er det Søren Søndergaard fra Nicolai’s Bageri i Køge, der fortæller. “Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med mad. Det kommer nok fra alle de timer, jeg…