Danmarks Bedste Småkage 2024

Sølv

Anna Lykke Jespersen, Maison D’ Brød, Ordrup Jagtvej 42 B, 2920 Charlottelund

Sådan gør du

Hovedopskrift

100gBlødt Smør
100gRørsukker
50gBrunfarin
160gPeanutButter Crunchy
1stkÆg
120gHvedemel
2gBagepulver
2gNatron
100gRistet og hakket peanut

Pynt

Flagesalt Madalon

Fremgangsmåde

Den færdige kage:
Blødt smør, de to typer sukker og peanutbutter røres sammen. Ægget røres i. Mel natron og bagepulver blandes sammen og sigtes inden det røres ind i dejen sammen med ristet hakket peanut. Mængden deles i 4 ruller ca. 200 gr. pr. rulle. En rulle skæres i 20 stk. Småkagerne fordeles på en bageplade bages på 180 grader ca. 13 minutter

Vægt: 10 g
Udbytte: 68 stk.

Tankerne bag den udviklede kage

Jeg elsker peanuts, så tænkte jeg ville udvikle en simpel og velsmagende småkage med peanut og peanut butter.