Danmarks Bedste Brød & Kager 2018

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2018. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Nordens Porter Brød

Kristian Parmo, Pompei, Ribe.

Sølv: Karl

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe.

Bronze: Sofie

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Rullede Deje

Guld: Æblerose

Ludovic Tense, Lagkagehuset

Sølv: Merge

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, Københav

Bronze: Ferguson

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Rugbrød

Guld: Old Nordisk

Marc Pabst, Pabst Bakery, Maribo

Sølv: SPRS

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Valnødderugbrød

John Bramsen, Byens Brød og Cafe, Vejen

Specialbrød

Guld: Landbrød

Henrik Kjær, Hovedgaard Bageri.

Sølv: Lovestorm

Steen Mortensen, Steens Bageri, Nykøbing F.

Bronze: Pain de Oliva

Peter Nielsen, Smørum Konditori

Bagt Tærte

Guld: Dolce

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier og Konditori, Vejle

Sølv: Ole

Tilde Hansen, Reinh. Van Hauen, Frederiksberg

Bronze: Ævle Ring

Mette Cæcilla Markmann-Eriksen, Kageriet Holsted

Kransekagestykke

Guld: Sunfury

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Richo

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Eksotica

Bernadett Szabo, Seest Bageri, Kolding

Tørkage

Guld: Purple Rain

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Ruben

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Chokolade Trifli

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Talent: Specialbrød

Guld: Kastanjeblomst

Camilla Stampe-Degn, Bagergården i Hinnerup

Sølv: Bornholmsk fuldkornsbrød

Michéle Hansen, Kvickly Kalundborg

Bronze: Sensommerbrød

Anne Banke, Carlsberg Breweries A/S, København

Talent: Kransekage

Guld: Kaffedrøm

Didde Bryde Pedersen, Lagkagehuset, Amerikavej, København

Sølv: The Passionate egg

Anne Banke, Carlsberg Breweries A/S, København

Bronze: Sunfury

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

I 2024 i samarbejde med:

Nyheder

  • Portræt: John Jønsson, formand for BKD, fylder 60 år

    Portræt: John Jønsson, formand for BKD, fylder 60 år

    Portræt af John Jønsson, formand for BKD i anledning af hans 60-års fødselsdag John Jønsson, bagermester og formand for BKD (Bager- og konditormestre i Danmark) fylder 60 år. Med en livslang dedikation til bagerfaget har han markeret sig som en central skikkelse, både lokalt på Amager med Johns Kagehus og nationalt som formand for BKD…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 23 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 23 – 2025

    Sidste frist for tilmelding til BKD-landsmødet 2025 er onsdag den 26. marts BKD-landsmødet 2025samt BEI-generalforsamling afholdes mandag den 31. marts 2025 kl. 10.00 i Moltkes Palæ i København. Hvis du ønsker at deltage med stemmeret, skal du anmelde dette til sekretariatet senest onsdag den 26. marts via mail til Hanne Vilbrand, administrationschef i BKD, hv@bkd.dk.

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 22 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 22 – 2025

    Husk fristen for udbetaling af den 5. ferieuge. Har du styr på betingelserne for udbetaling? Vær opmærksom på, at udbetaling af den 5. ferieuge skal ske med lønnen for marts 2025, medmindre der er indgået aftale om overførsel af ferien.