Danmarks Bedste Brød & Kager 2018

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2018. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Nordens Porter Brød

Kristian Parmo, Pompei, Ribe.

Sølv: Karl

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe.

Bronze: Sofie

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Rullede Deje

Guld: Æblerose

Ludovic Tense, Lagkagehuset

Sølv: Merge

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, Københav

Bronze: Ferguson

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Rugbrød

Guld: Old Nordisk

Marc Pabst, Pabst Bakery, Maribo

Sølv: SPRS

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Valnødderugbrød

John Bramsen, Byens Brød og Cafe, Vejen

Specialbrød

Guld: Landbrød

Henrik Kjær, Hovedgaard Bageri.

Sølv: Lovestorm

Steen Mortensen, Steens Bageri, Nykøbing F.

Bronze: Pain de Oliva

Peter Nielsen, Smørum Konditori

Bagt Tærte

Guld: Dolce

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier og Konditori, Vejle

Sølv: Ole

Tilde Hansen, Reinh. Van Hauen, Frederiksberg

Bronze: Ævle Ring

Mette Cæcilla Markmann-Eriksen, Kageriet Holsted

Kransekagestykke

Guld: Sunfury

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Richo

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Eksotica

Bernadett Szabo, Seest Bageri, Kolding

Tørkage

Guld: Purple Rain

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Ruben

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Chokolade Trifli

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Talent: Specialbrød

Guld: Kastanjeblomst

Camilla Stampe-Degn, Bagergården i Hinnerup