Danmarks Bedste Brød & Kager 2016

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2016. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Svejdebrød

Alex Gustavson, Byens Brødhus – Sønderborg

Sølv: Gourmet brød

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe.

Bronze: Bondens hvedebrød

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Madbrød/Ready to Eat

Guld: Colosseum

Bo Holberg-Johansen – Farumhus Konditori, Farum

Sølv: Charme-bolle

Christian Larsen – Kirstens Konditori, Brønshøj

Bronze: Grisebondens favorit

Annemette Sørensen – Pompei, Ribe

Rugbrød

Guld: Sønderjysk Fuldkorn

Mona Have – Klosterbageriet, Løgumkloster

Sølv: Trolderug

Sune Kristensen – Byens Brød og Café, Vejen

Bronze: Fennilke drøm

Fie Mortensen – Sejers Konditori, Sorø

Specialbrød

Guld: Buster

Jesper Krarup Sørensen – Lyngens Bageri, Køge

Sølv: Santa maria brød

Malene Hansen – Kirstens Konditori, Brønshøj

Bronze: Polarbrød

Alex Gustavson – Byens Brødhus, Sønderborg

Bagt tærte

Guld: Rhubarb

Mette Sophie Olesen – Conditorie La Glace, København

Sølv:  Lækker

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Bronze: Rhubabski

Emil Vang – Conditori La Glace, København

Kransekagestykke

Guld: Zakarias

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Sølv: Stripes

Mette Sophie Olesen – Conditori La Glace, København

Bronze: Fynboen

Gabriel Ahlgreen – Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

Tørkage

Guld: Ole

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Sølv: Napoleon

Mette Sophie Olesen – Conditori La Glace, København

Bronze: Florence

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

I 2023 i samarbejde med:

Nyheder

  • Landsmøde 2024

    Landsmøde 2024

    BKD afholder Landsmøde 2024: Vi har tidligere indkaldt til Landsmødet, der i år afvikles mandag den 18. marts kl. 17.00 i forbindelse med FoodExpo 2024 i MCH. Valg til formand Fristen for indsendelse af forslag samt anmeldelse af kandidater til formandsposten og/eller bestyrelsen er nu udløbet, og vi kan meddele, at der ikke er indkommet…

  • Medlems-nyhedsbrev (uge 9 – 2024)

    Medlems-nyhedsbrev (uge 9 – 2024)

    Har du styr på ferien? Forbered dig på forårets helligdage. Læs om medarbejdernes ret til hovedferie og andre ferieregler, du skal kende. I dette nyhedsbrev kan du også læse om, hvad BKD’s rådgivningsfunktion går rundt og laver. Og det er faktisk ikke så lidt. God læselyst.

  • Altid klar til rådgivning

    Altid klar til rådgivning

    Fødevarechef i BKD, Henrik Jellev Madsen giver her en årsstatus på et travlt 2023 i bageriernes og konditoriernes tjeneste. Her tænkes både på den konkrete hjælp, og lobbyismen ift lovgivere og embedsværket, en lobbyisme, som indvirker positivt på de overordnede love og spilleregler, vi skal efterleve i branchen.