Danmarks Bedste Brød & Kager 2016

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2016. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Svejdebrød

Alex Gustavson, Byens Brødhus – Sønderborg

Sølv: Gourmet brød

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe.

Bronze: Bondens hvedebrød

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Madbrød/Ready to Eat

Guld: Colosseum

Bo Holberg-Johansen – Farumhus Konditori, Farum

Sølv: Charme-bolle

Christian Larsen – Kirstens Konditori, Brønshøj

Bronze: Grisebondens favorit

Annemette Sørensen – Pompei, Ribe

Rugbrød

Guld: Sønderjysk Fuldkorn

Mona Have – Klosterbageriet, Løgumkloster

Sølv: Trolderug

Sune Kristensen – Byens Brød og Café, Vejen

Bronze: Fennilke drøm

Fie Mortensen – Sejers Konditori, Sorø

Specialbrød

Guld: Buster

Jesper Krarup Sørensen – Lyngens Bageri, Køge

Sølv: Santa maria brød

Malene Hansen – Kirstens Konditori, Brønshøj

Bronze: Polarbrød

Alex Gustavson – Byens Brødhus, Sønderborg

Bagt tærte

Guld: Rhubarb

Mette Sophie Olesen – Conditorie La Glace, København

Sølv:  Lækker

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Bronze: Rhubabski

Emil Vang – Conditori La Glace, København

Kransekagestykke

Guld: Zakarias

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Sølv: Stripes

Mette Sophie Olesen – Conditori La Glace, København

Bronze: Fynboen

Gabriel Ahlgreen – Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

Tørkage

Guld: Ole

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Sølv: Napoleon

Mette Sophie Olesen – Conditori La Glace, København

Bronze: Florence

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

I 2023 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2024

    Arbejdstidsregistrering: Her kan du hente din guide og skabelon til tidsregistrering Den 1. juli træder reglerne om arbejdstidsregistrering i kraft. Derfor har Dansk Erhverv lavet en skabelon til en tidsregistreringspolitik, som du kan tilpasse din virksomheds behov. Samtidig har de samlet en guide, hvor du kan blive klogere på kravene til tidsregistrering. Nu er det…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 35 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 35 – 2024

    Debat om rekruttering: Lad bager- og konditorlærlinge møde senere Bager- og Konditorbranchen mangler lærlinge. Vi har talt om det længe, og det har ikke hjulpet. Så hvad gør vi? Altså gør, sådan helt konkret. Henrik Jonsbak har et forslag, og det er konkret: Tilbyd lærepladser, hvor den unge lærling møder ind om dagen og ikke…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 34 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 34 – 2024

    Sygdom i forbindelse med ferie: Her er reglerne, du skal kende Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og mange medarbejdere vil snart trække stikket og holde ferie. Men hvilke regler gælder, hvis medarbejderen bliver syg inden ferien eller under ferien? Regeringen har lyttet til Dansk Erhverv – og BKD siger tak på vegne af branchen…