Danmarks Bedste Brød & Kager 2016

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2016. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Svejdebrød

Alex Gustavson, Byens Brødhus – Sønderborg

Sølv: Gourmet brød

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe.

Bronze: Bondens hvedebrød

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Madbrød/Ready to Eat

Guld: Colosseum

Bo Holberg-Johansen – Farumhus Konditori, Farum

Sølv: Charme-bolle

Christian Larsen – Kirstens Konditori, Brønshøj

Bronze: Grisebondens favorit

Annemette Sørensen – Pompei, Ribe

Rugbrød

Guld: Sønderjysk Fuldkorn

Mona Have – Klosterbageriet, Løgumkloster

Sølv: Trolderug

Sune Kristensen – Byens Brød og Café, Vejen

Bronze: Fennilke drøm

Fie Mortensen – Sejers Konditori, Sorø

Specialbrød

Guld: Buster

Jesper Krarup Sørensen – Lyngens Bageri, Køge

Sølv: Santa maria brød

Malene Hansen – Kirstens Konditori, Brønshøj

Bronze: Polarbrød

Alex Gustavson – Byens Brødhus, Sønderborg

Bagt tærte

Guld: Rhubarb

Mette Sophie Olesen – Conditorie La Glace, København

Sølv:  Lækker

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Bronze: Rhubabski

Emil Vang – Conditori La Glace, København

Kransekagestykke

Guld: Zakarias

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Sølv: Stripes

Mette Sophie Olesen – Conditori La Glace, København

Bronze: Fynboen

Gabriel Ahlgreen – Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

Tørkage

Guld: Ole

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Sølv: Napoleon

Mette Sophie Olesen – Conditori La Glace, København

Bronze: Florence

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

I 2024 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 53 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 53 – 2024

    Må du lægge billeder af andre på internettet uden deres samtykke? Man kan hurtigt få ørene i GDPR-maskinen, og det kan bare gøre nas. Så her er lidt vejledning om, hvornår du må bruge billeder af andre på internettet. WorldSkills 2024 På lørdag rejser Skillslandsholdet til Lyon for at deltage i det 47. WorldSkills. Med…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 52 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 52 – 2024

    De Ultrakorte Nyheder – august Velkommen til september og til et hurtigt overblik over august.Her får du en håndfuld af de vigtigste informationer, vi sendte til dig over sommeren. Men i respekt for en travl hverdag med mange mails, får du det denne gang som De Ultrakorte Nyheder fra BKD. Alt det vigtige samlet ét sted, én gang…

  • Velkommen til Bager Mainz som nyt medlem

    Velkommen til Bager Mainz som nyt medlem

    Velkommen til Bager Mainz der blev medlem I BKD den 1. august 2024 Bagermester Kasper Mainz har sine rødder i Odense. Det er her, han for 15 år siden blev udlært hos bager From, og det er her, han i april i år åbnede sin egen bagerforretning KonditorBager Skt. Klemens på Møllevej. Den 1. august…