Danmarks Bedste Brød & Kager 2016
Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2016. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.
Fuldkornshvedebrød
Madbrød/Ready to Eat
Rugbrød
Specialbrød
Bagt tærte
Kransekagestykke
Tørkage
I 2024 i samarbejde med:
Nyheder
-
Medlems-nyhedsbrev Nr. 76 – 2024
Velkommen til december og til et hurtigt overblik over november.Her får du en håndfuld af de vigtigste informationer, vi har sendt til dig den seneste måned. Men i respekt for en travl hverdag med mange mails, får du det denne gang som De Ultrakorte Nyheder fra BKD. Alt det vigtige samlet ét sted, én gang om måneden.
-
Medlems-nyhedsbrev Nr. 75 – 2024
Julen er tiden, hvor vi deler gode historier. Og her kommer et bidrag: Det går godt i bager- og konditorbranchen, og mange vigtige nøgletal peger i den rigtige retning.Der er historisk få virksomheder i branchen, der går konkurs, og branchen er økonomisk solid.
-
Medlems-nyhedsbrev Nr. 74 – 2024
Nu får du også Jakob Ellemann-Jensen med i kontingentet Jakob Ellemann-Jensen bliver fra årsskiftet ny vicedirektør i Dansk Erhverv. Og det er godt nyt for alle i BKD. For når Dansk Erhverv bliver stærkere, bliver BKD stærkere. Og med Jakob Elleman-Jensen i direktionen bliver Dansk Erhverv stærkere.