Danmarks Bedste Brød & Kager 2016

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2016. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Svejdebrød

Alex Gustavson, Byens Brødhus – Sønderborg

Sølv: Gourmet brød

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe.

Bronze: Bondens hvedebrød

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Madbrød/Ready to Eat

Guld: Colosseum

Bo Holberg-Johansen – Farumhus Konditori, Farum

Sølv: Charme-bolle

Christian Larsen – Kirstens Konditori, Brønshøj

Bronze: Grisebondens favorit

Annemette Sørensen – Pompei, Ribe

Rugbrød

Guld: Sønderjysk Fuldkorn

Mona Have – Klosterbageriet, Løgumkloster

Sølv: Trolderug

Sune Kristensen – Byens Brød og Café, Vejen

Bronze: Fennilke drøm

Fie Mortensen – Sejers Konditori, Sorø

Specialbrød

Guld: Buster

Jesper Krarup Sørensen – Lyngens Bageri, Køge

Sølv: Santa maria brød

Malene Hansen – Kirstens Konditori, Brønshøj

Bronze: Polarbrød

Alex Gustavson – Byens Brødhus, Sønderborg

Bagt tærte

Guld: Rhubarb

Mette Sophie Olesen – Conditorie La Glace, København

Sølv:  Lækker

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Bronze: Rhubabski

Emil Vang – Conditori La Glace, København

Kransekagestykke

Guld: Zakarias

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Sølv: Stripes

Mette Sophie Olesen – Conditori La Glace, København

Bronze: Fynboen

Gabriel Ahlgreen – Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

Tørkage

Guld: Ole

Thomas Bastholm – Conditori La Glace, København

Sølv: Napoleon

Mette Sophie Olesen – Conditori La Glace, København

Bronze: Florence

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

I 2024 i samarbejde med:

Nyheder

  • Portræt: John Jønsson, formand for BKD, fylder 60 år

    Portræt: John Jønsson, formand for BKD, fylder 60 år

    Portræt af John Jønsson, formand for BKD i anledning af hans 60-års fødselsdag John Jønsson, bagermester og formand for BKD (Bager- og konditormestre i Danmark) fylder 60 år. Med en livslang dedikation til bagerfaget har han markeret sig som en central skikkelse, både lokalt på Amager med Johns Kagehus og nationalt som formand for BKD…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 23 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 23 – 2025

    Sidste frist for tilmelding til BKD-landsmødet 2025 er onsdag den 26. marts BKD-landsmødet 2025samt BEI-generalforsamling afholdes mandag den 31. marts 2025 kl. 10.00 i Moltkes Palæ i København. Hvis du ønsker at deltage med stemmeret, skal du anmelde dette til sekretariatet senest onsdag den 26. marts via mail til Hanne Vilbrand, administrationschef i BKD, hv@bkd.dk.

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 22 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 22 – 2025

    Husk fristen for udbetaling af den 5. ferieuge. Har du styr på betingelserne for udbetaling? Vær opmærksom på, at udbetaling af den 5. ferieuge skal ske med lønnen for marts 2025, medmindre der er indgået aftale om overførsel af ferien.