Danmarks Bedste Brød & Kager 2017

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2017. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Spelt630

Alex Gustavson, Byens Brødhus, Sønderborg

Sølv: Fuldkornstrold

Helle Hansen, Hedos Bageri, Lohals

Bronze: Sydhavs Brød

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Madbrød/Ready to Eat

SONY DSC

Guld: Kloster Stykker

Marc Pabst, Pabst Bakery, Maribo

Sølv: Coconut Chicken

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Lykkeposen

Michael Larsen – Bake Shop, Præstø

Rugbrød

Guld: Bønne brød

Dennis Andersen, Klosterbageriet, Løgumkloster

Sølv: Nicolai

Jon Birch Hansen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Mor

Ian Moestrup Christiansen, Sejers Konditori, Sorø

Specialbrød

Guld: Æblemoster

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe

Sølv: Æblekernen

Lasse Knudsen, Pompei, Ribe

Bronze: Skagensbrød

Patrick Bosse, Patricks Bake Shop, Ordrup

Bagt Tærte

Guld: Æblerød

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Æblefryd

Camilla Olsen, Konditor Bager Ballerup

Bronze: Emma’s Æbletærte

Emma Falnov, Farumhus, Farum

Kransekagestykke

Guld: Lemon wave

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Albaricoque

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

Bronze: Septembersol

Lars Juul, Conditori La Glace, København

Tørkage

Guld: R-17

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Bob

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Müsli-karamel

Rikke Kring Jensen, Kring Chokolade, Middelfart

I 2023 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2024

    Arbejdstidsregistrering: Her kan du hente din guide og skabelon til tidsregistrering Den 1. juli træder reglerne om arbejdstidsregistrering i kraft. Derfor har Dansk Erhverv lavet en skabelon til en tidsregistreringspolitik, som du kan tilpasse din virksomheds behov. Samtidig har de samlet en guide, hvor du kan blive klogere på kravene til tidsregistrering. Nu er det…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 35 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 35 – 2024

    Debat om rekruttering: Lad bager- og konditorlærlinge møde senere Bager- og Konditorbranchen mangler lærlinge. Vi har talt om det længe, og det har ikke hjulpet. Så hvad gør vi? Altså gør, sådan helt konkret. Henrik Jonsbak har et forslag, og det er konkret: Tilbyd lærepladser, hvor den unge lærling møder ind om dagen og ikke…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 34 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 34 – 2024

    Sygdom i forbindelse med ferie: Her er reglerne, du skal kende Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og mange medarbejdere vil snart trække stikket og holde ferie. Men hvilke regler gælder, hvis medarbejderen bliver syg inden ferien eller under ferien? Regeringen har lyttet til Dansk Erhverv – og BKD siger tak på vegne af branchen…