Danmarks Bedste Brød & Kager 2017

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2017. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Spelt630

Alex Gustavson, Byens Brødhus, Sønderborg

Sølv: Fuldkornstrold

Helle Hansen, Hedos Bageri, Lohals

Bronze: Sydhavs Brød

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Madbrød/Ready to Eat

SONY DSC

Guld: Kloster Stykker

Marc Pabst, Pabst Bakery, Maribo

Sølv: Coconut Chicken

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Lykkeposen

Michael Larsen – Bake Shop, Præstø

Rugbrød

Guld: Bønne brød

Dennis Andersen, Klosterbageriet, Løgumkloster

Sølv: Nicolai

Jon Birch Hansen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Mor

Ian Moestrup Christiansen, Sejers Konditori, Sorø

Specialbrød

Guld: Æblemoster

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe

Sølv: Æblekernen

Lasse Knudsen, Pompei, Ribe

Bronze: Skagensbrød

Patrick Bosse, Patricks Bake Shop, Ordrup

Bagt Tærte

Guld: Æblerød

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Æblefryd

Camilla Olsen, Konditor Bager Ballerup

Bronze: Emma’s Æbletærte

Emma Falnov, Farumhus, Farum

Kransekagestykke

Guld: Lemon wave

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Albaricoque

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

Bronze: Septembersol

Lars Juul, Conditori La Glace, København

Tørkage

Guld: R-17

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Bob

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Müsli-karamel

Rikke Kring Jensen, Kring Chokolade, Middelfart

I 2024 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 12- 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 12- 2025

    Dankort er stadig billigst Der er aktuelt en del snak i branchen om satserne for indløsning af betalingskort. Her får du et overblik over BKD-satserne. I BKD har vi gennem mange år haft et godt samarbejde med Nets, som alt andet lige er en meget dygtig, professionel og ordholdende samarbejdspartner og leverandør af solide, gennemprøvede…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 11- 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 11- 2025

    Gennembrudsforlig på minimallønsområdet Der blev i går indgået et gennembrudsforlig på minimallønsområdet. Når det kaldes et “gennembrudsforlig”, skyldes det, at det er arbejdsmarkedets første forlig i 2025-overenskomstforhandlingerne, og at resultaterne traditionelt har afsmittende effekt på de øvrige overenskomster – herunder også vores, Butiksoverenskomsten.

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 10- 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 10- 2025

    Fødevarestyrelsen gennemfører en række kampagner i 2025, der berører vores branche. Der er både tale om nye kampagner og kampagner, der fortsætter fra tidligere år.I dette nyhedsbrev får du et hurtigt overblik,