Danmarks Bedste Brød & Kager 2023

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2023. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Farmerbrød

Sine Asmussen
Pompei, Saltgade 7, 6760 Ribe

Sølv: Sesur Brød

Marc Pabst
Pabst ApS, Torvet 10, 4930 Maribo

Bronze: Kerne Rustik

Michael Hjort
Michael H Konditoriet, Gentoftegade 37, 2870 Gentofte

Rugbrød

Guld: Familierugbrød

Kristian Stjernholm
Kornbageren ApS, Rugvang 36, Tarup, 5210 Odense NV

Sølv: Skansebrød

Andreas Jürs
Nysted Bageri, Adelgade 19, 4880 Nysted

Bronze: Super Rug

Erik Ellitsgaard
Eriks Bageri ApS, Amagerbrogade 176,
2300 København K

Kransekage

Guld: Den med nougat

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

Sølv: A drop of citrus

Anne Sigvardsen
Andersen Bakery, Ørestads Boulevard 49A, 2300 København S

Bronze: NYTÅR 2024

Mette Sophie Olsen
Conditori La Glace, Skoubogade 3,
1158 København K

Småkage

Guld: Indian småkage

Heidi Olsen
Seest Bageri, Centervej 5, 6000 Kolding

Sølv: Nødder/Karamel

Alejandro Estruch Gonzalez
La Glace, Skoubogade 3, 1158 København

Bronze: Jim Lyngvild småkagen

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 80 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 80 – 2025

    Velkommen til november og til et hurtigt overblik over oktober.Her får du en håndfuld af de vigtigste informationer, vi har sendt til dig den seneste måned. Men i respekt for en travl hverdag med mange mails, får du det denne gang som De Ultrakorte Nyheder fra BKD. Alt det vigtige samlet ét sted, én gang om måneden.

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 79 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 79 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi // Sådan arbejder vi for at gøre producentansvaret for emballage mindre bøvlet

  • Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi

    Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi

    PRESSEMEDDELELSE: Bagerbranchen er en stærk branche med solid økonomi Danmarks Statistik er for tiden et overflødighedshorn af positive tal fra Bagerbranchen De nyeste tal fra Danmarks Statistik viser, at bagerbranchen står økonomisk stærkere end længe. Den stigende soliditet betyder, at bageriernes evne til at bære tab og stå imod i usikre tider er forbedret markant.…