Danmarks Bedste Brød & Kager 2023

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2023. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Specialbrød

Guld: Farmerbrød

Sine Asmussen
Pompei, Saltgade 7, 6760 Ribe

Sølv: Sesur Brød

Marc Pabst
Pabst ApS, Torvet 10, 4930 Maribo

Bronze: Kerne Rustik

Michael Hjort
Michael H Konditoriet, Gentoftegade 37, 2870 Gentofte

Rugbrød

Guld: Familierugbrød

Kristian Stjernholm
Kornbageren ApS, Rugvang 36, Tarup, 5210 Odense NV

Sølv: Skansebrød

Andreas Jürs
Nysted Bageri, Adelgade 19, 4880 Nysted

Bronze: Super Rug

Erik Ellitsgaard
Eriks Bageri ApS, Amagerbrogade 176,
2300 København K

Kransekage

Guld: Den med nougat

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

Sølv: A drop of citrus

Anne Sigvardsen
Andersen Bakery, Ørestads Boulevard 49A, 2300 København S

Bronze: NYTÅR 2024

Mette Sophie Olsen
Conditori La Glace, Skoubogade 3,
1158 København K

Småkage

Guld: Indian småkage

Heidi Olsen
Seest Bageri, Centervej 5, 6000 Kolding

Sølv: Nødder/Karamel

Alejandro Estruch Gonzalez
La Glace, Skoubogade 3, 1158 København

Bronze: Jim Lyngvild småkagen

Rondja Maluna Sommer
Taffelbay, Trørødvej 69, 2950 Vedbæk

I 2023 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 36 – 2024

    Arbejdstidsregistrering: Her kan du hente din guide og skabelon til tidsregistrering Den 1. juli træder reglerne om arbejdstidsregistrering i kraft. Derfor har Dansk Erhverv lavet en skabelon til en tidsregistreringspolitik, som du kan tilpasse din virksomheds behov. Samtidig har de samlet en guide, hvor du kan blive klogere på kravene til tidsregistrering. Nu er det…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 35 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 35 – 2024

    Debat om rekruttering: Lad bager- og konditorlærlinge møde senere Bager- og Konditorbranchen mangler lærlinge. Vi har talt om det længe, og det har ikke hjulpet. Så hvad gør vi? Altså gør, sådan helt konkret. Henrik Jonsbak har et forslag, og det er konkret: Tilbyd lærepladser, hvor den unge lærling møder ind om dagen og ikke…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 34 – 2024

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 34 – 2024

    Sygdom i forbindelse med ferie: Her er reglerne, du skal kende Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og mange medarbejdere vil snart trække stikket og holde ferie. Men hvilke regler gælder, hvis medarbejderen bliver syg inden ferien eller under ferien? Regeringen har lyttet til Dansk Erhverv – og BKD siger tak på vegne af branchen…