Danmarks Bedste Tørkage 2018

Sølv

Thomas Bastholm, La Glace, København

Sådan gør du

Chokolade mørdej


400 g Smør
400 g Sukker
2 g Citronskal
160 g Æg
720 g Mel
100 g Kakao
6 g salt

Passion ganach


75 g Passion pure
75 g Mango pure
50 g Fløde
20 g Citron
40 g Invertsukker
500 g Mælkechokolade
50 g Smør

Passion broken


500 g Passion pure
100 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras

Hovedopskrift


5 g Ckokolade mørdej
40 g Passion ganache
5 g Passion broken

Pynt


Chokoladepynt

Fremgangsmåde


Chokolade mørdej:
Køres sammen med spartel. Køl. Rulles på 3 mm. Bages 170°C 5 min.

Passion ganach:
Det hele varmes og blandes på thermo mixer til 37 °C. Støbes i form. Frys. Sprayes med Chokolade spray og guld.

Passion broken:
Det hele koges op og blendes. Frys og blendes

Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion broken

Vægt: 50 g
Udbytte: 1 stk.

Tanker bag den udviklede kage


Kage