Danmarks Bedste Tørkage 2018
Sølv
Thomas Bastholm, La Glace, København
Sådan gør du
Chokolade mørdej
400 g Smør
400 g Sukker
2 g Citronskal
160 g Æg
720 g Mel
100 g Kakao
6 g salt
Passion ganach
75 g Passion pure
75 g Mango pure
50 g Fløde
20 g Citron
40 g Invertsukker
500 g Mælkechokolade
50 g Smør
Passion broken
500 g Passion pure
100 g Sukker
6 g Gellan
6 g Citras
Hovedopskrift
5 g Ckokolade mørdej
40 g Passion ganache
5 g Passion broken
Pynt
Chokoladepynt
Fremgangsmåde
Chokolade mørdej:
Køres sammen med spartel. Køl. Rulles på 3 mm. Bages 170°C 5 min.
Passion ganach:
Det hele varmes og blandes på thermo mixer til 37 °C. Støbes i form. Frys. Sprayes med Chokolade spray og guld.
Passion broken:
Det hele koges op og blendes. Frys og blendes
Den færdige kage:
Kagen pyntes med chokolade og passion broken
Vægt: 50 g
Udbytte: 1 stk.
Tanker bag den udviklede kage
Kage