Danmarks Bedste Kransekagestykke 2018

6. plads

Pernille Louise Hjort, Reinh van Hauen, Frederiksberg

Sådan gør du

Kransekagemasse


1.000 g Kranse XX
500 g Sukker
80 g Æggehvider
40 g Pistacie Dessertpasta (Braun)

Hovedopskrift


50 g Kransekage
10 g Pistaciecreme (Linea Creme)

Pynt


5 g. pistacienødder

Fremgangsmåde


Kransekagemasse:
Kranse XX og sukker køres sammen til en ensartet masse. Pistacien kommes i og køres mens æggehviderne blive tilsat lidt af gangen

Den færdige kage:
Kransekagen sprøjtes ud på plader. Pistaciecremen sprøjtes i fordybningen, bages ved 240 °C i 6 – 7 min. Pistacienødder lægges over pistaciecremen.

Vægt: 65 g
Udbytte: 1 stk.

Tanker bag den udviklede kage


Jeg ville lave en kransekagestang der var lige så let at producere som en nougatstang.