Danmarks Bedste Kransekagestykke 2018
6. plads
Pernille Louise Hjort, Reinh van Hauen, Frederiksberg
![](http://bkd.dk/wp-content/uploads/2023/03/kage-b60.jpg)
Sådan gør du
Kransekagemasse
1.000 g Kranse XX
500 g Sukker
80 g Æggehvider
40 g Pistacie Dessertpasta (Braun)
Hovedopskrift
50 g Kransekage
10 g Pistaciecreme (Linea Creme)
Pynt
5 g. pistacienødder
Fremgangsmåde
Kransekagemasse:
Kranse XX og sukker køres sammen til en ensartet masse. Pistacien kommes i og køres mens æggehviderne blive tilsat lidt af gangen
Den færdige kage:
Kransekagen sprøjtes ud på plader. Pistaciecremen sprøjtes i fordybningen, bages ved 240 °C i 6 – 7 min. Pistacienødder lægges over pistaciecremen.
Vægt: 65 g
Udbytte: 1 stk.
Tanker bag den udviklede kage
Jeg ville lave en kransekagestang der var lige så let at producere som en nougatstang.