Danmarks Bedste Tørkage 2018
7. plads
Pernille Louise Hjort, Reinh van Hauen, Frederiksberg
Sådan gør du
Brownie
700 g Smør
550 g Sukker
600 g Æg
350 g Mel
10 g Salt
15 g Bagepulver
200 g Karamel Chokolade (Reno)
700 g Chokolade 70% (Reno)
550 g Brun Farin
Karamel Trøffel
500 g Fløde
1.000 g Karamel chokolade (Reno)
Hovedopskrift
5 g Karamel trøffel
60 g Karamel Brownis
5 g Kornflaks
Pynt
Fremgangsmåde
Brownie:
Smørret smeltes og chokoladerne kommes i og røres klumpfrit. Sukker, brun farin, æg og chokomasse køres sammen med spartel og resten af ingredienserne køres i dejen. Massen kommes i en kant ramme og drysses med mandelsplitter og bages ved 180 °C i 40 – 45 min.
Karamel Trøffel:
Fløden koges til 75 °C og hældes over chokoladen, røres klumpfri. Hældes på brownien og sættes på køl til næste dag. Skæres i ønskede størrelse.
Den færdige kage:
Pyntes med cornflakes på toppen.
Vægt: 70 g
Udbytte: 1 stk.
Tanker bag den udviklede kage
En tørkage der er nem og smager lækkert