Danmarks Bedste Småkage 2024
8. plads
Heidi Strudal Juul, Seest Bageri ApS, Lerbjergvej 2, 6000 Kolding

Sådan gør du
Hovedopskrift
| 1.425 | g | Sukker |
| 500 | g | Farin |
| 1.020 | g | Smør |
| 450 | g | Æg |
| 1.760 | g | Hvedemel |
| 37 | g | Bagepulver |
| 18 | g | Natron |
| 20 | g | Salt |
| 12 | g | Vaniljesukker |
| 500 | g | Mandelsplitter |
| 150 | g | Frysetørret passion (Condi) |
| 2 | g | Anis |
| 30 | g | Rå citronskal (Bäko DK) |
Fremgangsmåde
Den færdige kage:
Smør, farin og sukker køres hvidt med spartel på røremaskine. Æg tilsættes. Derefter tilsættes resten af tørstoffet.
Vejes af på 200 gram rulles derefter i en pølse ca. bagepladens bredde.
Pølsen deles i 20 stk.
Sættes på bageplade og bages ved 190 °C i 10 minutter til de er gyldne.
Vægt: 10 g
Udbytte: 590 stk.
Tankerne bag den udviklede kage
Havde et ønske om at give en småkage et friskt pust ved at tilsætte den syrlige passion.









