Danmarks Bedste Bagte Tærte 2022
Sølv
Cecilie Christensen, Svinninge bageri, Hovedgaden 25, 4520 Svinninge

Sådan gør du
hindbær/blåbær ganach.
1000 g hvid chokolade
350 g citron saft
600 g frosne hindbær
150 g frosne blåbær
125 g glukose
Mazarin masse
10 kg sukker
10 kg rør magarine
10 g bitter 00
8 kg hele æg
800 g sikopant glutenfri hvedemel
Linsedej
15 kg mel
300 g vanilje sukker
50 g bagepulver
10 kg rulle magarine
5 kg flormelis
1,8 æg
Caramel
40 g carmale (callebaut (filling, hopping og flavoring)
Hovedopskrift
400 g linsedej
120 g mazarinmasse
40 g bagefast lys chokolade
40 g callebaut karamel
120 g hindbær/blå ganach
Pynt
Skovsyrer
Fremgangsmåde
hindbær/blåbær ganach.:
hvid chokolade smeltes over vand mad, og sættes til siden, derefter koger du frugt, citron saft og glukose op, og sigter kerner fra. og blander så saft og hvid chokolade, og rør det sammen til det homogent,
Mazarin masse:
bitter 00 og sukker rørs sammen, derefter tilsættes rørmagarine. og til sidst æg og derefter gemmes lidt æg og så smides det glutenfri mel og derefter det sidste æg
linsedej:
rulle og magrine og flor køres sammen og derefter tilsættes resten og æggene hældes i imens den køres på æltekar.
caramel:
Den færdige kage:
Linsedej rulles ned på 3 på rullebord, og stikkes ud med en ring på 20 diameter. kommes derefter ned i en fedte stål ring på, 16 diameter. og derefter kommes mazarinmassen i, og så lys chokolade. de bages derefter ved 160 grader i 20-25 min. derefter sættes de på frost, så de bliver helt kolde og så kommer man karamel på, og til sidst ganachen
Vægt: 700 g ca.
Udbytte: 8