Danmarks Bedste Tørkage 2022

9. plads

Michael Nielsen, Karise Bageri, Skolegade 4, Karise

Sådan gør du

Kransekage masse


5000g xx Odense Marcipan
2000g sukker
400g hvider
16g vand
2 g vanille

Linse dej


9000g hvedemel
6000g rullemargarine
3000g florsukker
1000g æg

Hovedopskrift


1500g kransekagemasse (Odense marcipan)
250g hindbær marmelade
1250g orange linsedej
250g chokolade

Pynt


Chokolade og frysetørret hindbær

Fremgangsmøde


Kransekage masse:
xx og sukker køres sammen, hvider tilsættes af 3 gang og køres glat.

linse dej:
køres sammen af en arbejdsgang

Den færdige kage:
kransekage massen køres sammen og linse dej rulles ud og stikkes ud til runde stykker. trykkes op som alm. hatte der kommes 5 gr hindbær i hver kugle og trilles runde. efter bagning, køles de ned og dryppes i chokolade og frysetørret hindbær

Vægt: 65g
Udbytte: 50

Tankerne bag det udviklede kage


at sommer fortolke en klassiker