Danmarks Bedste Brød & Kager 2017

Konkurrencen Danmarks Bedste Brød & Kager handler om at udvikle den danske bager- og konditorbranche. Derfor bliver samtlige opskrifter, der har været i finalen, gjort tilgængelige for alle, når konkurrencen er overstået. Herunder finder du finaleopskrifterne fra 2017. Opskrifterne står angivet med den placering, som det enkelte produkt fik i konkurrencen.

Fuldkornshvedebrød

Guld: Spelt630

Alex Gustavson, Byens Brødhus, Sønderborg

Sølv: Fuldkornstrold

Helle Hansen, Hedos Bageri, Lohals

Bronze: Sydhavs Brød

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Madbrød/Ready to Eat

SONY DSC

Guld: Kloster Stykker

Marc Pabst, Pabst Bakery, Maribo

Sølv: Coconut Chicken

Martin Larsen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Lykkeposen

Michael Larsen – Bake Shop, Præstø

Rugbrød

Guld: Bønne brød

Dennis Andersen, Klosterbageriet, Løgumkloster

Sølv: Nicolai

Jon Birch Hansen, Sejers Konditori, Sorø

Bronze: Mor

Ian Moestrup Christiansen, Sejers Konditori, Sorø

Specialbrød

Guld: Æblemoster

Mikkel Hansen, Pompei, Ribe

Sølv: Æblekernen

Lasse Knudsen, Pompei, Ribe

Bronze: Skagensbrød

Patrick Bosse, Patricks Bake Shop, Ordrup

Bagt Tærte

Guld: Æblerød

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Æblefryd

Camilla Olsen, Konditor Bager Ballerup

Bronze: Emma’s Æbletærte

Emma Falnov, Farumhus, Farum

Kransekagestykke

Guld: Lemon wave

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Albaricoque

Gabriel Ahlgreen, Vanilla Chocolatier & Konditori, Vejle

Bronze: Septembersol

Lars Juul, Conditori La Glace, København

Tørkage

Guld: R-17

Jonas Dahl Grue, Conditori La Glace, København

Sølv: Bob

Thomas Bastholm, Conditori La Glace, København

Bronze: Müsli-karamel

Rikke Kring Jensen, Kring Chokolade, Middelfart

I 2025 i samarbejde med:

Nyheder

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 91 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 91 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Glædelig jul – og tak for i år // Så gik der endnu et år, og derfor sidder du nu og kigger i årets sidste nyhedsbrev

  • Ønsker du dig også godt håndværk til jul?

    Ønsker du dig også godt håndværk til jul?

    Af John Jønsson, formand for BKD Det har været et godt år for bagerbranchen. Alt det, vi skrev på ønskesedlen sidste år, har vi fået: Vores samlede omsætning er nu langt over fem mia. kroner, chokoladeafgiften er død og begravet, antallet af konkurser falder fortsat, og den gennemsnitlige bager står økonomisk stærkere, end vi har…

  • Medlems-nyhedsbrev Nr. 90 – 2025

    Medlems-nyhedsbrev Nr. 90 – 2025

    Historier i dette nyhedsbrev: Hybridkrig er årets hadegave. Få overblik over ansættelsesretten ifm hybridkrig // CBP indvier 8. januar et spritnyt innovationscenter