Danmarks Bedste Bagte Tærte 2022
10. plads
Erik Ellitsgaard, Eriks Bageri, Amagerbrogade 176, København S
Sådan gør du
Linsedej
257g hvedemel
171g margarine
107g florsukker
17g vand
10g vanillie sukker
2g gul farve (gurkemaje)
Kagemasse
210g margarine
210g sukker
168g æg
42g mel
210g marcipan masse
Grumbel
232g sukker
7g vanilli sukker
2g salt
348g hvede mel
98g mandel flager
232g smør
105g brun fafin
Hovedopskrift
540g linsedej
200g kagemasse
100g hvid chokolade
120g rabarber
170g Grumbel
Fremgangsmåde
Llinsedej:
røres samme i kar
Kagemasse:
røres sammen til en homogen masse
Grumbel:
røres løst sammen
Den færdige kage:
linse dej i bunden af formen kagemassen i rabarber og hvid chokolade grumbel på
Vægt: 700g
Udbytte: 6
Tanker bag den udviklede kage
Blande syrlige rabarber med den søde hvide chokolade