Danmarks Bedste Tørkage 2022
6. plads
Cecilie Christensen, Svinninge Bageri, Hovedgaden 25, Svinninge

Sådan gør du
Mazarin masse
10 kg sukker
10 kg rørmagarine
10 kg bitter 00
8 kg æg
800 g glutenfri hvedemel
lime chokolade
300 g lime chokolade (callebaut)
citron curd
10 g citron curd (Puratos deli)
praline:
10 g praline (callebaut)
Hovedopskrift
40 g mazarinmasse
10 g praline
15 g citron curd
10 g limse chokolade
Pynt
chokolade rør og skovsyr blomst og chokolade ring.
Fremgangsmøde
Mazarin masse:
sukker og bitter køres sammen, derefter tilsættes magarine og derefter æg stille og roligt, og når der er lidt æg tilbage kommes det glutenfri hvedemel i, og til sidst resten af æggene, køres på rør maskine
lime chokolade:
chokoladen smeltes og temperes
citron curd:
praline:
Den færdige kage:
mazarin massen kommes i gummiform, og bages, derefter sættes de på frost og bliver dyppes frosne i lime chokolade derefter kommes der pralin på, og citroncurd og chokolade ringen.
Vægt: 50
Udbytte: 25