Danmarks Bedste Tørkage 2022

9. plads

Michael Nielsen, Karise Bageri, Skolegade 4, Karise

Sådan gør du

Kransekage masse


5000 gr xx (Odense marcipan )
2000 gr sukker
450 gr hvider

linse dej


9000 gr hvedemel
6000 gr rullemargarine
3000 gr florsukker
1000 gr æg

Hovedopskrift


1500 gr kransekage masse (Odense marcipan)
250 gr hindbær marmelade
1250 gr linsedej
250 gr chokolade

Pynt


chokolade og frysetørret hindbær


Fremgangsmåde

Kransekage masse:
xx og sukker køres sammen, hvider tilsættes af 3 gang og køres glat.

linse dej:
køres sammen af en arbejdsgang

Den færdige kage:
kransekage massen køres sammen og linse dej rulles ud og stikkes ud til runde stykker. trykkes op som alm. hatte der kommes 5 gr hindbær i hver kugle og trilles runde. efter bagning, køles de ned og dryppes i chokolade og frysetørret hindbær

Vægt: 65
Udbytte: 50

Tanker bage den udviklede kage


at sommerfortolke en klassiker