Danmarks Bedste Tørkage 2022
9. plads
Michael Nielsen, Karise Bageri, Skolegade 4, Karise

Sådan gør du
Kransekage masse
5000 gr xx (Odense marcipan )
2000 gr sukker
450 gr hvider
linse dej
9000 gr hvedemel
6000 gr rullemargarine
3000 gr florsukker
1000 gr æg
Hovedopskrift
1500 gr kransekage masse (Odense marcipan)
250 gr hindbær marmelade
1250 gr linsedej
250 gr chokolade
Pynt
chokolade og frysetørret hindbær
Fremgangsmåde
Kransekage masse:
xx og sukker køres sammen, hvider tilsættes af 3 gang og køres glat.
linse dej:
køres sammen af en arbejdsgang
Den færdige kage:
kransekage massen køres sammen og linse dej rulles ud og stikkes ud til runde stykker. trykkes op som alm. hatte der kommes 5 gr hindbær i hver kugle og trilles runde. efter bagning, køles de ned og dryppes i chokolade og frysetørret hindbær
Vægt: 65
Udbytte: 50
Tanker bage den udviklede kage
at sommerfortolke en klassiker