Danmarks Bedste Småkage 2024
Sølv
Anna Lykke Jespersen, Maison D’ Brød, Ordrup Jagtvej 42 B, 2920 Charlottelund

Sådan gør du
Hovedopskrift
| 100 | g | Blødt Smør |
| 100 | g | Rørsukker |
| 50 | g | Brunfarin |
| 160 | g | PeanutButter Crunchy |
| 1 | stk | Æg |
| 120 | g | Hvedemel |
| 2 | g | Bagepulver |
| 2 | g | Natron |
| 100 | g | Ristet og hakket peanut |
Pynt
Flagesalt Madalon
Fremgangsmåde
Den færdige kage:
Blødt smør, de to typer sukker og peanutbutter røres sammen. Ægget røres i. Mel natron og bagepulver blandes sammen og sigtes inden det røres ind i dejen sammen med ristet hakket peanut. Mængden deles i 4 ruller ca. 200 gr. pr. rulle. En rulle skæres i 20 stk. Småkagerne fordeles på en bageplade bages på 180 grader ca. 13 minutter
Vægt: 10 g
Udbytte: 68 stk.
Tankerne bag den udviklede kage
Jeg elsker peanuts, så tænkte jeg ville udvikle en simpel og velsmagende småkage med peanut og peanut butter.









